100422

Jag är riktigt besviken på mig själv just nu! För det första sitter jag med datorn och det har jag inte tid med! Vi har så otroligt mycket att göra. Vissa kanske var smarta och gjorde saker och ting i tid, innan man får brottom. Men om du känner mig väl vet du att jag inte är särskillt smart. Inte alls över huvudtaget faktiskt. Jag sitter just nu och sänker mitt Biologibetyg -.- fast jag kan om jag har tur behålla det ändå. Jag sumpar just nu chanserna att höja mig i Spanka och riskerar även att sänka mitt bildbetyg. Allt på en och samma dag! Åhh.. Jobbigt!! Men Så länge jag sitter här vid datorn får jag helt och hållet skylla mig själv. Jag har lyckats gjort allt utom att plugga/skriva på uppgifter, jag har till och med varit ner och ut med soporna (är hos pappa i lägenheten, så det är inte så bara) jag har spelat en del piano och setat nu snart på internet/lagt över bilder på USB i nästan 2 timmar! Jag är så arg på mig själv, varför gör jag saker som jag inte ska, och just nu! Jga har inte tid att göra saker OMEDVETET!
Sen idag hade vi nationellt prov i Matte, delprov C. Det gick inte så bra jag hade hoppats på men jag varade iaf på några frågor så jag kan hoppas på ett G.
Vi fick även tillbaka engelska nationella prov profilen, och hon sa så här "det är 99% som får det betyget dom har, på det här" och jag var så klart den här ena procenten som fick lägre än vad jag har i betyg. Men Hon sa även "dom nationella proven är en så liten, liten del i den riktiga bedömningen" så det är nog ganska lungt :)
Men jag säger bara det varför kan vi inte få sluta skolan nu? Vi har ändå lärt oss det vi ska kunna i de flesta ämnerna och jag känner för tillfället att jag nog kommer behålla alla mina betyg som dom är om jag då inte sänker några, så det är bara en stor Jävla press att vaistas i skolan. Och det är nästan 2 månader kvar..
Nej nu måste jag verkligen stänga av och göra lite nytta.

PussKram Karolin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0