UngdomsVasan

Har väl varit hemma snart en timme nu.
Det gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats på idag tyvärr.
Men jag åkte i alla fall snabbare än förra året :D hela 56 sekunder :o
Okej men det var åt rätt håll iallafall :)
När jag var på upploppet ångrade jag på engång att jag inte tagit i mer tidigare. Men det kändes som att jag inte hade ork kvar just då hade jag världens energi när jag kom in och såg målet, det stora vasaloppsmålet! :D haha
Senare när jag ätit, pesto och mossarella fylld kycklingfilé med rattatoui eller vad det nu heter :) och ris. Gick vi till mässan och jag har en himla massa saker där i från allt från godis, ballonger, skidhopsättarsaker till is skrapor.
Nu sitter jag här i in egna lilla vallabod. Ja helt rätt eftersom jag har största rummet jag jag valla stället och lådorna inne i mitt typ inplastade rum, pappa ska åka halvvasan på tisdag så nu har jag ett par skidor och en sälskaps glad far här inne lite då och då. Och jag må säga att det finns bättre dofter än glidvallan den lukten siter kvar ett tag. Aja.  Nu ska jag gå upp och äta ses!

PussKram Karolin

Mora (:

Nu är det mindre än en timme kvar till avfärd :)
Jag är ganska taggad efter ha sett tjejernas tremil i går :D
Nu sitter jag här och kollar på "I drömmarnas trädgård" :) Hahah
Jag är förkyld men jag ska ändå genomföra loppet (:
Nej nu har jag inte tid med det här jag ska ta och klä på mig och leta rätt på mina handskar, var jag nu kan ha lagt dem. Misstanken är att dom är hos mamma så jag lär nog gå dit och hämta dom först :)PussKram Karolin

Nejnejneeeej!

Har nu setat och kollat på tv/ setat vid datorn hela förmiddagen. Gud vad lat jag är!
Kan bara meddela att min hals brinner! Och jag ska ju åka skidor imorgon! Ahh.. Så jag ska inte gå ut idag har jag tänkt.
Så jag hoppas verkligen att jag kan åka bra imorgon ändå :)
Nu ska jag ta och dricka något varmt tror jag.

PussKram Karolin

100227

Hur kan det vara så att när man är ledig eller på helger vaknar man tidigt? När man för engångsskull kan sova? Det är lite konstigt. Men ändå helt okej :) Haha
Så jag var uppe kvart i sju och åt frukost!
Nu kollar jag på yu-gi-oh eller vad det nu heter, jag måste bara säga att det är så många kortspelsmonsterfajterbarnprogram nu för tin. Det är ju inte ens bra ju! Aja ska ta och klä på mig och göra något med dagen :D Men jag ska bara på peka att det bara är 63 dagar till 1 maj! :D Och det innebär att sommaren snart är här :D Jag längtar (:PussKram Karolin

Sportlov! (:

Nu sitter jag än en gång och nördar framför OS, har precis kollat på Let's Dance och hoppas verkligen att det är Willys tur att åka ur. Men man överraskas alltid..
Tillbaka till OS, Sverige, vill inte peka ut någon men iaf, Sveige sköt som en KRATTA!!
Men slutar på en 4de plats. Synd det.
Nu sak jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig och se klart.
Imorgon ska jag ta det lungt och käka pasta! Haha nej men iaf ladda för Ungdomsvasan på Söndag :D PussKram Karolin 


VARFÖR!?

Förmiddagen idag har spenderats i Smedjebacken. Vi har dansat på en konsert, teater inte vet jag :D haha. Vi var Lusen Lisens häftiga gäng, eller något sådant :) Jag skriver mer sedan. När jag själv kommer tillbaka. 
Tillbaka till skolan kom vi efter lunch hos Issa.
Så jag fick tyvärr lov att ha både bild och So.
Just nu är jag arg, sur  eller bara förbannad. Det är ganska skönt att jag ha glömt varför jag blev arg fån början. Eller jag vet men det är nästan löst. Så jag vill be om ursäkt om jag varit elak eller sagt någonting olämpligt, dummt, för jag vet inte vad jag sagt och/eller till vem. 
Nu börjar jag få huvudvärk och det är så jobbigt.
Jag ska dricka choklad nu och försöka få bort vecken jag har mellan ögonbrynen!
Helt ärligttalat känns det bättre att skriva när man är förbannad så när jag läser det här inlägget imorgon eller senare i kväll kommer jag nog inte komma ihåg något av det. Det är som om man var en annan person när man blir väldigt sur. Ganska skönt att inte komma ihåg saker och ting men ändå drygt.
Bara jag kan släppa ilskan kommer det gå fint. Känslan att inte kunna gå in i ett klassrum för att man tror man mist ska slå ihjäl någon är lite annorlunda. Eller bara ha sönder något. Jag rev ett papper i Bibiloteket men det räckte inte så jag var i korridoren någon minut innan jag gick in i klassrummet och slängde upp de jävla stolarna på bänkarna, så vi kunde gå hem någon gång.
So arbetet fick jag på något vis få med K.Schander hem, så jag hoppas att han skriver, så jag kan skriva klart imorgon på återläsningen om jag nu får det.
Anton gick nyss och det kan man säga var skönt och sen hoppas jag att mamma inte kommer än, jag tycker nog bara synd om dom då för när jag är arg är jag arg!

Varför ska allting ske sammtidigt!? Så om det är någon från min klass som läser det här säger jag bara: Gå till skolan imorgon för om ni inte kommer får ni inte ha erat namn på klasströjan okej? Eller så får ni betala ett tryck för 25kr/plagg. Så jag råder er att komma! För jag har inte tid på Fredag.

Nu ska jag göra klart min Mona Lisa, mitt engelska grammatik häfte, de tre kapitlen i No vi har i läxa, Svenska häftet, so frågorna, hemkunskaps läxan ja vad fan ha vi mer till imorgon och på fredag?! Jajuste texterna till avslutningsvideon ska ju vara "klara" på fredag också.  Åhh.. JAG HATAR SKOLAN!!
 


Dans

Idag har vi nu på eftermiddagen varit på Avenyn :) Vi sak nämligen vara med på någon musikal/uppvisning/teater någonting som musikskolan ska ha nu tisdag-onsdag. Pinsamt ja, lite, men publiken är ändå inte den som man "känner". Vi ska helt seriöst föreställa insekter tror jag, och dansa en street-dans.
Men det blir nog bra ändå :D Inga sura miner från min sida, vi gör det trots allt på skoltid (:

OS kollande idag också så klart :D Haha. Kalla och Haag åker nu! :D Men dom har ganska stora chanser att ta hem det här nu när Norge inte har lika starkt lag utan Marit :D Så jag tror helt klart på medalj! Men även herrarna har nog god chans med Hellner och Peterson.

PussKram Karolin

Shoes

Sitter här och ritar, ja helt rätt jag ritar. En tatuering-.- Jag hatar bild med betoning på HATAR. Men om jag inte gör arbetet bra och seriöst eller något sådant kommer jag att sänka mitt betyg... åhh.... Jobbigt! Så tillbaka till inledningen. Jag sitter här och ritar, jag ritar skor. Till en tatureing.

Men samtidigt sitter jag så klar och gör engelskan också.. Varför lyckas man alltid att göra allt i sista minuten! Men snart kan jag iallafall bege mig upp och äta frukost för jag är typ mklar med engelskan och bilden är ett så kallat evighetsprojekt för min del iaf.

Nog med tråkigheter nu tycker jag :D Sverige har än så läge tagit FYRA os medaljer, fyra! Så grymmt! Och jag kan stolt säga att jag sett alla då de tagit dem :D
Först Kalla på 10km fristil, sen Ferry i skidskytte, Anja ikombi, och nu Haag i dubbeljakten :)
Sen vann Sverige matchen mot vitryssland, och på måndag 06.00 är det Sverige-Finland


Här kan ni även kolla på massagetåget vi hade i går på hälsan :D
http://www.youtube.com/watch?v=nFSuelk1P44

PussKram Karolin

100219

Dagen började med förlängt klassråd efter som taket vid trappen mellan kapphallen och aulan droppar och kan typ rasa eller nått sånt aja sen,
Idag på hälsan gjorde  vi något lite anorlunda :) Eftersom det snöade och var kallt så tyckte Jenny att vi skulle ha hälsa inne :D Så på arbetspasset innan frågade hon om vi kunde nån bra masage "ramsa". Eller om vi hade andra ideer. Vi kom iaf fram till at vi skulle massera varandra, köra vinken och underhökensvingar kom :)
Så ja på hälsan satt vi oss alla nior, som hade hälsa, i en stor ring i kapphallen. Först sköt vi bort borden och de som hade rast satte sig och kollade eller slängde iallafall en blick på oss, Haha. Vi körde fyra skott i ryggen, imsevimse spindel. Och då sjöng vi med ofc :) Tror den hamnar på Youtube senare :) Haha sen när vi var klara så bestämde vi vilka som skulle va på Vinken och sen sprang vi och gömde oss i kapphallen, jag må säga att det var något av det roligaste jag varit med om på en hälsa, men iaf efter det sköt vi undan borden mer och körde underhökensvingarkom :D Hah.
Efter lunchen hade vi spanska prov! (y), och jag fyllde iaf i allt, det är en bra början. Men jag tror faktiska att det gick bra.
Senare på elevensval, Dans, gick vi igenom dansen som vi ska uppträda med nästa veck på våran " STORA turne" :D Men även dansen vi gjorde i går på VBU. Som jag btw fortfarande har ont i benen av, jag kan stolt säga att jag inte var den enda :)Igår började jag skol dagen på nautilus, efter det gick jag och letade på R-M eftersom hon var här idag och det var ok att jag kunde göra sv provet så jag gick till Göran och så gjorde jag mitt nationella läsförståelse prov i svenska, jag tyckte att det gick bra. Men man vet aldrig.
Efter skolan gick jag med Elin hem, vi läste på till sp provet vi hade idag, sen gick vi till dansen.
Direkt efer den kom pappa och hämtade mig och vi åkte till biskopsnäset och åkte skidor. Jag tog några varv på korta varvet och sen åkte vi hem.
Och halv tio kom jag på att jag hade sp prov dagen efter, även fast jag pluggat med Elin! jag fick lite halft panik, men pluggade samtidigt som jag kollade på OS, och jag må säga att det var väldigtväldigt bra gjort av Anja att ta brons, efter "flyget" på 60 m igår. Jag han se Ferry starta men det var väl allt ..

Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen, men ska göra en sida engelska först (:

Grattis på födelsedagen Louise, Cajsa, Josefine och Johan

Och även grattis till Alexander, Joakim och Martina som fyllde år igår :)

PussKram Karolin


08.53:)

Sovmorrgon! :)
En betydelse att jag inte har kvarsittning, men tror dock att jag åker dit till nästa vecka -.-
Idag ska jag ha antingen muntligt natonellt prov i engelska, men om Rose-Marie är sjuk  ska jag ha mitt nationella prov i svenska läsförståelse.
Nu ska jag borsta tänderna och bege mig till andra sidan vägen, skolan. Eller till Gymmet rättare sagt.

PussKram Karolin

Nyhammar-Biskopsnäset

Tävlingen blir inte av idag för min del, så jag har beslutat att köra något varv på Biskopsnäset istället.
Inte lika mycket sällskap men inte skate och inte pinsamma uppförsbackar :D haha
Fast det gör jag imon efter dansen :)

PussKram Karolin


We Are The World

Sitter nu här och precis ätit lite mellis :D AHaha snart bär det av till Nyhammar tror jag, vet inte om jag verkligen vill. Skate är inte min favorit som sagt, och ja, speciellt inte uppför och i skicross banan är det en backe, nej inte en två, vid "publiken" så då syns det hur dåliga benmuskler man faktiskt har. Så vi får se första start är inte förrens kl 18.30.

Idag i skolan har jag på något vis inte gjort någonting tror jag, lite jobbigt att erkänna men så är det.
Och ja så klart ska jag berätta vad jag faktiskt gjort :) Haha
8.15-09.05 Spanska men jag hade redan gjort klart det vi skulle göra eftersom de skulle gjort det i fredags när jag var i Grängesberg.
09.15-09.40 Hälsa gick vanliga rundan
09.50-11.15 No, Astromomi. Vi kollade på en film, och gjorde stjärnbilder. Med andra ord pysslade vi.
11.20-12.15(12.10) Arbetspass. Vi hade en diskusion om Judarna, eva och adam apor ja allt möjligt. Så fick jag något gjort? Ja, jag skrev "Frågor Ryskarevolutionen, och fråga nr, 11."
12.15-12.55(12.56) Lunch
12.55(13.02)-14.05 Bild, målade elefanter, skor, blommor, träd ja allt möjligt men han även gå på toapaus i kapphallen.
14.20(14.26)-15.30 So i datasalen, läste en bok om andravärldskriget kom 12% av sidan som egentligen bara var en bild och bildtext men, jag var pratglad och social iaf :D
Just nu sitter jga och lyssnar på We Are The World
http://www.youtube.com/watch?v=S0NfzmgNvSA

PussKram Karolin


Fjärde plats..

Det var riktigt skönt att träna idag, skate är inte min favorit men jag tycker själv att det gick bra. Problemet är väl att jag får så jävla ont i fötterna när jag åker. Det händer inte när jag kör klassiskt även fast jag har samma pjäxor. Ähh.. så jag kom hem ganska mör, skynda mig in i duschen för att hinna med skidskytte starten. Men tyvärr.. haha men jag han så klart med att se funktionärens STORA misstag. Hur fan kan man skicka i väg en person på fel tid!! 14 tror jag det var, Anna-Karin startade 14 sekunder efter sin start tid! Hon kom iaf i mål som 12a eller nått men fick en resultat plats som 4a. Surt. Kalla tog guld i går iaf, tur det.
PussKram Karolin

 


1966-2010


I måndags, den 8de Februari gick mina kusiners mamma, min fabrors fru bort i cancer.

Det har drabbat många, speciellt släkt och vänner till MARIE BERG.

Jag hoppas att du har hamnat på en bättre plats och att "livet efter döden" faktiskt finns. 


Det känns fortfarande overkligt, att det skulle vara ett elakt och dummt skämt.


Vi saknar dig.


Genitiv?

Har barat slöat den tid som varit den här dagen. Måste nog göra en ändring på det tror jag, men vad? Nje sitter nog kvar här och fixar spanskan som jag måste göra efter som jag inte var i kolan igr. Bokrecension till engelskan och boken the body måste också göras -.- har en kladd skriver nog ner den sen är det klappat och klart,  vad i hela friden ska jag göra!? Ska gå ut med soporna så jag får någon frisk luft överhuvud taget, hahah

PussKram

Fredag

Har inte varit inne på ett tag nu,men ska ändra på det nästa vecka då jag har min egna dator igen :)

Idag har jag varit i Grängesberg på kommun skolmästerkapen eller något sådant, jag hade dålig valla så mitt försök att perssa gick inget vidare, på en tid på 24.30 kom jag i mål, och vann så klart men kom även sist också -.-

har inget batteri kvar nu så är hitta sladden slänger in något senare :D

Pusskram Karolin 


Änengång :)

Nu har jag inte haft tid med datorn, vilket resulterade en dålig uppdatering. Vi har haft fullt upp med flytten men nu är vi så gott som klara i går sov jag sista natten på vasalunden. Så den här natten blir så klart detn första här på pluto. Pappa väckte mig, eller skrek " Karro nu lär du gå upp!!", halv åtta imorse. nu kom jag precis hem från att ha varit iväg och handlat. Vi börjar faktiskt komma i ordning och i kväll ska jag se melodifestivalen :D Jag tvingade pappa att kolla tvn, för om den inte skule ha fungerat här skulle jag ha setat på golvet med en liten tv i gamla lägenheten. Dock så har vi internet problem, eller vi, pappa, har inte haft tid att fixa det än så jag sitter än en gång vid antons dator och skriver. För han lyckas på något vis alltid vara hemma när internet sladden kommer fram. Nu ska jag fixa lite mer nere på mitt rum, eller försöka få plats med mina saker för den här gången vill jag inte ha en halv full flytt kartong på mitt rum, jag ahr dock intgenstan att lägga allt men får nog lösa det på något vis (:Puss och Kram

Gabriellas sång

Så är det så att vi har No prov imon och jag vill verkligen inte! Jag har pluggat i snart tre dagar, men tror ni jag kan det? Nej så klart inte, visst jag kan vad alla dessa bokstäver betyder men ett Fysik prov innehåller väl mer än formler, jo det vet jag att det gör så jag får fortsätta plugga...

Idag i skolan var det lite chill på förmiddagen iallafall, först sovmorgon till tio i tio sen No, då man fick läsa på till provet på valfritt ställe, iskolan då, så jag var inne i Elins klassrum :D på apasset pluggade de flesta No men, vi satt mest och snackade annat. Sen blev det lunch, efter lunchen har vi bild och vi ska typ göra en egen tatuering eller så, vi var ialla fall idatasalen men hade "höken" i nacken så man kunde inte göra något annat. På So:n hade vi musik istället, vet egentligen inte varför men så var det, så vi sjöng några trudelutter med klassen vid flygeln, sen fick man fortsätta på sitt egna arbete sen var dagen över.

När jag kom hem satte jag mig och lyssnade på musik, pluggade lite no och nu gör jag inget föränderligt, jag sitter alltså fortfarande och lyssnar på musik och pluggar no. Det blev ett knasigt inlägg men så är det, don efter person. haha.

Puss&Kram Karolin

RSS 2.0