Britney Spears?

Det första jag gjorde var att inse att jag somnat till Twilight, så jag kollade klart på den, Vidhalv tio, tioåt jag frukost. Jag började även plugga för No-provet som vi ska ha på torsdag, jag förstår vissa delar av det så det kan nog fastna så småning om (: Senare typ vid elva gick jag upp på vinden och hämtade flyttkartonger till mina kläder, jag packade ner de kläder jag inte ska ha nu, och lämnade några kvar i gaderoben så jag skulle ha lite kvar som jag antagligen ska ha på mig denna vecka. Mitt rum börjar bli tomt nu inga lösa saker någonstans, förutom på skrivbordet då. När pappa kom tillbaka från lägenheten hjälpte jag till att bära saker från vinden ut till bilen. Efter några vändor blev det tillslut tomt, så jag gick in och åt rester från igår, innan jag satte mig vid datorn. Klockan tre åkte vi ut till Gonäs eftersom min kusin Mattias fyller tretton idag! GRATTIS! Vi fikade lite och hade kul, försökte övertyga Adina och Jenny att Lorensberga inte är bättre än Kyrk, men de ville inte tro mig. Kyrk må kanske inte vara bra men iaf bättre än LORENS!
Nu har jag precis kommit hem och jag ska börja plugga lite mer Fysik nu. Eller om jag slår på en film eller nått sådant. Skulle egentligen följt med pappa till Biskopsnäset och åkt skidor men vi ställde in det efter ha tagit en blick på termometern som visade -21*C.
Imorgon är jag väl såklart en av de i min klass som inte har sovmorgon till 8.55 -.- surt. Men jag får nog skylla mig själv tror jag. Aja nu är det så. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, några låt/artist tips? Antar att jag snart ska äta, hoppas det iallafall för jag är vrålhungrig. Har en frestande mandarin, eller är det en clementin?, brevid mig. Klämmer nog i mig den istället. Det är nog bara jag som är hungrig. Brukar vara så. Eller så har jag nog bara tråkigt man vet ju aldrig :D
Ska nog liva upp stämningen och läsa igenom något kapitel om "Energiomvandlingar och energikällor" och lära mig helheten. Ja, så får det bli. Senare ska jag se på I en annan del av Köping och Beck, eller vad det nu skulle vara för program. För tror inte att det skulle vara Johan Falk?! Men Beck ä rbättre så jag gör ingen sur min för det ;)


 

Puss och Kram Karolin Berg


Hipphipphurra!hurra!hurra!

Sexton för engångsskull! Något jag väntat på, men har egentligen ingen aning varför, det är ju inte så märkvärdigt. Aja haha:D Det firar jag med att lägga ut en bild från förra året! :D

Dagen: har vart i skolan, haft idrott (skridskor), Engelska (Elevråd), No(frågesport), Spanska(läxförhör).
Elin kommer snart så fort hon fixat lite, sedan drar vi till dansen om ett tag :D Efter dansen kommer släkten på mammas sida och vi ska fika lite:) Efter det ska jag till pappa och äta mat ;D

PussKram Karro


100126


Idag slutade vi två eftersom Åke var hemma så ingen musik, jag gick då till pappa och hämtade mina pressentkort som går ut imon och begav mig till stan och Veromoda, eller rättare sagt Ljung & Co. Ludvika. Och efter drygt si så där en och en halv timme, hade jag kläder för 650kr, Det blev ett par mjukis i korall, ett svart linne, en t-shirt och ett par svarta leggings jeans. När jag stod i kassan, spelade de "Is it true" och en tjej, sju års åldern, stod bakom mig och sjöng med, med full hals. På väg ut var det en till som mimade, eller sjöng lågt. Jag blev så glad bara att se på dem, så söta! :D
Jag gick hem till mamma och på vägen hem mötte jag en kille, okej jag gick förbi en kille, han höll i en väska kanske kvittar menmen, han gick lite konstigt så jag förstod att han inte var "en vanlig kille" och när jag varen eller två meter i från honom sa han: Visst är det kallt idag? :) Och la på värsta leendet, jag log tillbaka och sa: Ja :), och fortsatte gå i min ensamhet. Men tankarna for omkring, tänk om man själv skulle vara utvecklingsstörd, och behöva ha någon med sig, under så gott som hela uppväxten. Jag såg nått program igår, där det var en kille ganska tjock, men det har inte med saken att göra, men hans pappa ville inte veta av honom bara för att han var annorlunda. Men när hans mamma dog pratade pappan med honom igen, inte en sann historia men så sorglig!
När jag varit hemma ett tag gick jag till pappa igen och vi åkte först och hämtade Alexandra men sedan och kollade på lägenheten som vi flyttar in i på måndag. Den var fin med undantag av en GIGANTISK fläck, otroliga 20cm diameter, och ett badrum med speciell doft. Men tror klart att jag kommer trivas. Hade/har lite svårt att bestämma vilket rum jag ska ha men alla var okej så det blir bra vilket som.
Vi blev lite sena så pappa och jag bestämmde oss att vi skulle åka skidor på biskopsnäset istället för att åka upp till källbotten på träningen. Jag tog en kortvända, drygt 8 km, innan vi åkte hem igen.
Jag duschade och åt, nu har jag precis pratat med mormor :) Jag är jättejätte trött så jag ska nog ta och kolla på film nu :D 


PussochKram Karolin 


Bättre sent än aldrig! (:

Ursäkta min jätte dåliga uppdatering! Men jag har haft lite annat att tänka på/göra, sen har vi en internet sladd fortfarande och det lyckas Anton ta före mig, suck. Vilket resulterar att jag nu sitter vid hans dator. Men jaja.


Igår var jag och kollade på bio med mamma och Anton vi hade bio biljetter som skulle gå ut igår så vi kollade vilka filmer som gick, här istan var det ganska meingslöst så vi kollade i Borlänge. Det blev Avatar och den var mycket bättre än jag trodde för, helt ärligt talat todde jag att den skulle vara tråkig. Men den är se värd jag lovar! :D haha.
Nu har jag precis kollat på Twiligt, igen. Ätit frukost och tacopaj. Och nu ska jag snart stänga ner detta och bege mig till Ishallen. Jag tycker faktiskt om att åka skridskor så det är kul att man faktiskt får åka i skolan, eller iaf på skoltid, Haha nu ska jag göra mig klar och packa lite inför VästerbergsslagenMästerskapet som äger rum i Grängesberg nu ikväll :) Jag är TAGGAD! :) Haha nu lär jag dra C Ya!

PussochKram KarolinBerg

ProvProvProv.

Ja, precis jag sitter här och gör det eländiga No-provet! Jag har hittat fakta eller vad man kan kalla det. Men har jag skrivit óm den med mina egna ord än? Nej inte riktigt!... Jag har iaf en typ klar tidning ska bara göra om den lite. Skriva om texten, lägga in sånna där små text bitar och få den att se läslig ut, sen är jag klar :D (y) Men få se? Hinner jag klart till på ONSDAG!? Nej knappast! :S Shit jag lär jobba på, jobba på och jobba på ett tag till. Jag som tänkte göra någonting kul idag? Vi fårväl se :D haha 

PussKram! 

Stockholm

Igår var jag och Elin till Sthlm, vi åkte vid sju så vi var där när de öppnade! (: Men vi han även in i Hummelsta och käkade lite frukost. Elin och jag skulle till Filmhuset på Gärdet så vi var in på Kistagalleria och shoppade i drygt 1 och en halv timme. Halv 12 bar det av till Borgvägen 3 och Ballar av stål. När vi kom in satte vi oss på platser på tredje raden. Helt onödigt vetande men ändå! :D haha. Tänker inte gå in på detaljer men kan säga att det var väldigt väldigt bra! :D Det slutade kring halv fyra - fyra. Elin och jag gick och hämtade jackorna och gick ut till bilen och vi åkte hem. Det var en upplevelse som jag gärna gör om! (:



PussKram Karolin

Memories (:

Har varit hemma hela dagen och egentligen bara haft tråkigt.
Men jag har börjat på No - provet som ska vara klart vecka 3 i alla fall! :D
Har även setat och kollat på bilder, både mina och de som finns på mig på facebook. 2009 har varit ett bra år ändå, med sina brister ofc. 



Konfirmationen


Skolavslutningen

Dansen

Dansen

Halloween

Kryssningen (inte våran hytt bara så ni vet :D haha)

L-a Dance Crew skapades

Gummibåten som Elin och jag cyklade och köpte på rusta.

Det är några få saker som jag gjort under 2009, de få saker jag faktiskt har hittat kort på alltså.
Jag hoppas att 2010 kommer bli likadant fast bättre.
Jag hoppas också att jag kommer fort. blogga och att ni kommer fort. läsa den, för utan er vore det ganska meningslöst. Så tack till er (:

PussKramKarro (: <3 


Filmmedbrorsan!

Nu ska jag se på film som Anton valde tror den heter typ body of lies :)

GodnattPussKarro

Choklad Brun och Watermelon

Idag har jag kollat på film hela förmiddagen, jag känner mig så lat! Men iallafall packade jag väskan och gick till mamma efter lunch. Jag var med Elin och vi gjorde först godis, vattenmelon och citron smak:D Kanske inte det godaste för det var ärligttalat äckligt. Sen kom mamma hem från affären och hon hade köpt hår toning, eftersom hon valt färg fick jag inte veta vilken, för skojs skull så vi smeta i färgen, Elin och jag kolla på TV en halvtimme.
Sen sköljde vi ur, jag visste fortfarande inte vilkenfärg det var, jag blåste det och gick ner till köket och i väldigt ljus har jag nästan orange, röd, lila, brunt men i vanligt ljus är det chokladbrunt :) det är iallafall vad den heter (: Haha.

PussKram Karro

Tillbaka till verkligheten…

… skulle nog iaf de vuxna säga.

 

Den åttonde Januari har/har haft för. och nackdelar. Nackdelen var väl att skolan började men det var, även fast det ändå inte var det, kul att komma tillbaka och träffa de kamrater, haha har nog aldrig sagt så någon gång menmen, som man inte träffat under lovet.



Fördelen är att Let’s Dance börjar idag (: Peppa!

Nu har jag precis hjälpt pappa plocka ur och såga ner granen, och nu måste jag verkligen göra So!! Shit jag har till på fredag på mig men jag har det där No provet till onsdag V.3 som jag helt ärligt kan säga att jag har börjat på. En undersökning, alla andra har skrivit 2-4 sidor men jag har inte riktigt kommit så långt. Suck.

Internet har jag inte heller, eller jo till och från, så jag kan inte arbeta hemma, Ludvika kommun har också problem med internet, det funkar alltså inte i skolan, så jag får helt enkelt vänta till jag har tillgång till det! Det är därför jag lägger ut mina inlägg samtidigt för jag måste liksom skriva ändå fast jag inte har möjlighet att lägga ut det.  

Pappa ska fixa nytt modem eller något senare men än så länge klarar jag mig med internet sladden genom hela lägenheten :D haha och jag delar så klart med Anton så jag måste snart överge internet världen...

PussKram Karro


Fort. 100107

Förmiddagen  tillbringade jag framför datorn och vid 11-12 tiden ringde mormor och undrade om jag ville följa och köpa garn till min tröja som hon ska sticka till mig :D Hon visste inte riktigt vad jag ville ha för färg så hon tyckt det var lika bra att det blev rätt på en gång. Så vi åkte till Hema och min kusin Filip var också med, vi valde ett grått– mörkgrått garn.

Sedan följde jag med till Harnäs och åt lite mat, fika ähh kalla det vad du vill jag åt mackor iaf, spelade Neger och president (Bonde och kung kanske man säger?) Jag van i alla fall en av fem, bra gjort!

 

Vid två skjutsade de hem mig och jag begav mig till staden, och fika med mina danstjejer och Lina stod på menyn :D Det var jätte kul! Vad kan jag säga vi fick mycket sagt, vettiga saker också :) Längtar till nästa gång (:



Vi gick på stan ett tag efteråt och kollade lite i affärer, och tillslut var det bara två kvar och Alex tillkom så jag Amanda och Alex gick en sväng på Lindex (Igen) och ja det finns ett roligt minne där ifrån som jag inte tänker dela med mig på nu, men kan säga att det var roligt :D haha

 

Hemma sen satt jag mig nog vid datorn ett tag till och nörda lite granna med Sims 2 och Hjärter, som jag för engångsskull faktiskt förstår delar av :D

Åt mat sen kollade jag på film, Wallander- Tjuven, innan jag somnade.

Kram och Puss


100107

Vaknade väl för ett litet tag sedan, klockan slog precis om till 07.56 det är as kalas väder och kallt som inniattan men man måste inte vara ute eller hur? :D haha. Vad ska jag hitta på? Skriver senare (:

Kram


100106

Var hemma hos Elin praktiskt taget hela dagen, vi var bla. ute i den otroliga hettan, 25.9 minus, i typ två timmar.  Sen gick vi in och kollade på 13 snart 30. Helt nöjd med dagen faktiskt!

Kram


Sista Måndagen..

.. på detta Jullov. Men även första måndagen detta år!

Den ska jag nog tillbringa med Elin om jag får tag på henne :) Jag har typ slut på pengar/sms på min mobil och det suger ganska rejält! Men vi ska nog åka skridskor för andra gången denna vinter! :D haha

Tänkte bara skriva lite kort hur jag har börjat det nya året eftersom jag har varit ganska dålig på att ha tid och slänga in ett inlägg de senaste dagarna ;D

Fredag:Jag och Elin var ute och Lekte hela eftermiddagen! :o Haha :D

Lördag: Jag Elin och mamma var till borlänge eftersom jag absolut ville se Erik! Så vi var där och kollade jag fick en autograf och en kram(: sen shoppade vi och jag köpte: Ett par rosa Jeans, jag har typ fastnat för dethär med färgiga byxor, så jag saknar väl nu ett par gula och ett par lila. Aja jag köpte även en kofta en mörk grå med ljus grå ränder, fyra par strumpor ( det var ju trots allt extrapris! (: Jag köpte iåfs Eriks skiva också, men sen köpte jag ett linne ähh det var väl vad jag kom ihåg.
 
Söndag: Jag var hemma men minnet är väl kanske inte mitt bästa så.. men jag satt vid datorn och nörda ett tag sen städade jag lite, kollade på tv, spelade Guitar Hero, packade och tog sparken och begav mig till pappa, åt mat, kollade på DavinciKoden (Stavning?) Och letade förbrilt efter min neccessär (okej stavning är nog inte det bästa jag vet) den är helt borta! Men börjar ana att den ligger i gaderoben hos mamma -.-





Puss&Kram Karolin

RSS 2.0