091129

Går dagen tillbringades med Elin. Vi sjöng kareoke och var knäppa som vanligt (:

Nu sitter jag här och väl varit vaken sen sju. Pappa är ute och går och Anton sover så det är lungt och skönt här hemma. Idag ska jag nog planera lite till dansen på tisdag och hoppas det går bra.
Idag är det julskyltning så jag drar nog upp på stan en sväng i kväll och ser vad de har att erbjuda ;P Haha.
Om 25 dagar är det julafton :D
Vi tänder ett ljus i advent,
det värmer den som frusen är.
Vi tänder ett ljus i advent,
det sprider ljus i vårt mörker här.
Och alla som är rädda och fryser på vår jord,
dom borde få sitta vid vårt bord
när vi tänder ett ljus i advent,
när vi tänder ett ljus i advent.


091127

Dagen har varit helt Okej! Först skola till 12 typ eftersom lärarna dragit till Finland. Efter skolan gick jag hem till Mamma och slängde ihop lite stuff och begav mig till pappa. När jag fort som fan slängt i mig lite macaronies gick jag till Elin och vi hade det så trevligt så. Elin fick nått spratt, klädde ut sig och dansade konstant i jag tror en timme bör räcka. När Marie kom från jobbet begav vi oss ut till stallet och jag har än en gång bevisat för mig själv att när Elin knäpper lös tyglarna så att jag håller dem i handen utan någonting i andra änden vill inte Maja riktigt göra som jag vill.
Aja, nu har jag nyss kollat på Idol och jag är inte riktigt nöjd att Mariette åkte ut men så länge Erik är kvar är jag nöjd (:
Och appropå ingenting har de tagigt ALLA dörrar utom EN
toalett dörr i lägenheten så "min" toa är dörr lös och inte tal om min dörr till mitt rum! Men man lever väl endå eller? nu har jag ju inget annat val så.
Jag är för tillfället VÄLDIGT trött och kan igentligen inte förstå varför jag inte gått och lagt mig.
På måndag sitter jag i kafeterian så vi får väl se hur det går. Och på tisdag ska jag och Elin ha dans med två sjuor och en femma. Kanske kunde ha varit mer taggad men det går nog finnemang tror du inte? Ähh ddet kvittar, jag överlever nog om inte annat XD
För övrigt har hela veckan varit bra. Har vart med Elin förvånad? och det blev en eller annan tur till stallet.
I måndags var vi på högbergsskolan och kollade på programmet man var intresserade av och jag har bestämmt mig för att det blir Eko endå. Men efter studenten blire nog att flytta från denna stad och bli Ljus-eller ljudtekniker.
Men om jag inte var trött nog redan somnar jag nog snart så det är nog lika bra att stänga ner nu så jag vaknar någongång imon också. Jag hatar när man sover bort en hel dag så jag hoppas att jag är igång i alla fall klockan nio imon vad ska jag hitta på då? Öhh.. Den dagen den sorgen.

Godnatt

Puss&Kram


Halloween
Bus eller godis?

Haha traskade runt i stan igår och fick ihop lite godis det var faktiskt värt det (: haha lite kallt men vad gör man inte för dessa så kallade högtider ;P


 Från vänster: Amanda Lindholm, Karolin Berg, Elin Ström, Alexander Ekberg, Kristian Ekberg och Amanda Shala
PussochKram

RSS 2.0