100630

Så var det fina vädret över och molmen har gömt himmlen. Lika bra jag sitter inne ett tag till, men jag såg nyss solen! Men det försvann lika fort som den kom. Ikväll äre bio på menyn, hade velat se den i natt men så blev det inte, ska ta och klä på mig nu tror jag.
Imorgon hoppas jag på varmt och soligt väder, eller ja hellst hela veckan ut, och veckan efter det. Hela året om? Ja, det kör vi på.
Nej nu lär jag slita  mig här ifrån och göra någonting vettigt? Typ kolla på TV, haha :)

PussKram Karolin

100629

Dagen startade som alla andra, jag gick ner satte mig vid TVn åt frukost,
mormor kom förbi för dom ska till Närsen och Anton ska med den här gången, vi gick ut och kolla på bräderna jag ska måla osv. då stod det en lastbil vid granntomten. Huset hade kommit, så nu har jag snart en till granne.
PussKram Karolin

Ännu en dag

Känns som det var ett tag jag skrev här, så tänkte slänga in en uppdatering. Livet flyter på, sommarlover rullar vidare.
Jag fick ett ryck imorse och vips så var mitt rum lite renare, annars hände nog inget särkillt, eller vi va och hämta husvagnen! :) Den har varit på semester i Harnäs över vintern men nu har den äntligen kommit hem igen, vår majonäsfärgade bubbla :) Det är också nu nästan bestämmt att jag och Anton ska åka ner till Öland nästa helg, mamma ska på dansbandsvecka (har jag redan skrivit det? för det känns så bekant på någe vis, aja ni får väl stå ut med att ha hört det igen då) så vi ska ha våran kvalitétstid efter den :D Mamma har semester så vi drar igång husvagnssemestern på engång och jag får äntligen vara på Öland, det är liksom inte ett önskemål jag har direkt men tänk om jag aldrig skulle kunna säga att jag varit där?

Men iaf, dagarna spenderar jag med Elin eller en bra bok eller nått inte vet jag. Ska typ sova nu eller nått. C U

PussKram Karolin


Videorna :)

Jag är överlycklig! kolla vad jag hittade på Youtube :)

Våran musikvideo :) Haha, men eftersom jag sagt att jag är snäll delar jag med er av alla.

 

PussKram Karolin


Midsommar

Igår befann jag mig först i Smedjebacken på hembyggdsgården?, där det var en äldre man som hade hjärtstopp, men med lite mörd fick dom igång hjärtat och ambulansen kom och tog honom med sig, det är alltså posetivt, efter det reste dom midsommarstången och efter det dansade vi runt den så klart :) 

 

Efter det åkte vi tillbaka till Farmor och farfar och fikade och åt jordgubbstårta.

Senare drog jag och nåra till runt på stan, hällarna, kyrk, stadsparken. Vi hade iaf trevligt :)
Och på torsdag äre Ludvikafesten! (:

PussKram Karolin

HomeFromNärsen

Så var jag hemma från min tredagars semester i Björbo, vi har badat, fiskat, solat, spelat krocket, surfat(inga vågor dock, haha menmen) och sen sprang jag och mormor upp till Buo [bu-u] sen har vi såklart matat änderna :) Det fanns tre mammor där, en med en unge, en utan ungar, sen fanns det en som från början hade tio men när vi kom dit var det bara åtta, vilket jag tyckte var lite jag menar hon hade ju förlorat två och dom var så små och söta, men nu när vi åkte hem har antalet sjunkit till tre.. Det värsta var att mamman med en unge, typ försökte döda dom, men jag vet inte var eller hur de försvann de andra så det kan lika gärna vara hon som var avundsjuk, och sen var de inne på hennes mat-terretorium, men iaf, uppe i bu-u var det mygg som in i helvete. Och råttor, men vädret var fint och blommorna blommade, det var folk i alla stugor, kanske inte samtidigt men de var iaf där någongång :)
Nu ska jag nog ta och plocka ur min väska lite, iaf öppna den och hänga upp badkläderna.   
Men först lägger jag ut några bilder :)
PussKram Karolin


100622

Vad kan klockan vara? Kring kvart i sju? Ja och här alla uppe, konstigt, eller egentligen inte. Anton sover hos Måns, annars hade det nog varit kört. Tja. två utav oss ska ill jobbet, en har redan gått, eller tror det bara är en som gått, det kvittar nog iaf :) hah men klockan är iaf inte ens 8 och alla fyra, utom Anton han är ju inte här, är vakna. Eller inget konstigt egentligen men, aja. Jag ringde nyss till mormor och morfar för mamma sa att dom skulle till Närsen och så blir det, efter att nog första gången ha varit vaken före dom ringde jag och väckte dem. Men till mitt försvar brukar dom vara vakna vid den här tiden. Men iaf, vi kom fram till att vi ska åka lite senare, typ vid lunch antar jag. Så jag ska snart ta och packa, men jag måste dock till mammma också och hämta min fiskelåda :) tihi.
Sen kan jag komma med bra nyheter, jag kom ihåg persiennerna igår :) hah men solen hade inte ens kommit till sängen när jag vaknade, menmen det var iaf svalt och skönt. Sen ska det komma nån gubbe nu tror jag pappa sa, för vi har haft vattenläcka i köket, så nu är mattan fuktskadad under eller nått, och så har vi trasigt kakel eller ja, i badrummet så om dom ska byta det har vi typ bara ett badrum, igen. Har vi en väldig otur eller är det så i alla lägenhetrar? Eller när jag tänker efter tror jag inte det var något fel på den vi bodde i med mamma, fast det var ett tag sen så jag kommer inte ihåg, men jag kommer inte ihåg vad jag gjorde på nyår heller så..

Hahh lite kul att det är samma visa nästan varje gång jag skriver ett inlägg, jag ska nästan börja skriva "starttid" det första jag gör för nu har det tagit mig 20 min, och mer lär det väl bli? haha. Nu kom gubben, eller är det två? Haha ironiskt jag tror pappa känner honom, dom snackar iaf cykling! Vättenrundan eller nått.

Nej jag ska nog ta och packa nu, äta lite frukost och ja inte vet jag. Jag tror ingen kan gissa vad jag lyssnar på just nu, eller dat finns nog vissa som vet eller iaf kan gissa, oj vad jag sliter ut iaf,  ska försöka ändra på det, men snäll som jag är kan jag lägga ut en länk, nej ni får hela videon,hah jag är ju snäll :) om det ens finns en video, man vet ju aldrig!
 
Hannah Montana – I Wanna Know You
Hannah Montana – Supergirl 
Björn Skifs – En Joker I Leken

Det han ju byta låt, haha. Men nu lite mer en en timme senare är jag klar, tihi :)


PussKram Karolin

ElVeintunoDeJunio

Vaknade än en morgon av att solen höll på att bränna upp mig totalt! Det är en så härlig känsla :) Men ändå inte? Att vakna av att det är varmt betyder att jag har glömt persiennerna, men att det är sol ute! Och så var det, men nu börjar molnen komma och det gillas inte. Jag har varit vaken sen halv tio men inte ätit frukost än, pappa var nyss ner och underade om jag ätit något. Han menade såklart lunch, hah ironiskt va? Men varför äta om man inte är hungrig? Jag förstår inte logiken bakom det hela. Men ska nog gå upp och äta desayuno nu iaf.  Elin skulle jobba idag har jag för mig? Men antar att hon snart är tillbaka.
Nu drog dom igång gräsklipporna utanför, ska nog pallra mig till köket nu medans lugnet ändå försvann.

Sen kan jag ju bara säga att Ella inte gjort fel utan sänkt mig, för jag har ju inte visat VG kvalité på mina arbeten..

PussKram Karolin


Bröllop!

 Fin bild på klänningen. Foto: Scanpix
 

Jag har setat speckad framför TVn hela dagen och tillslut fick man äntligen se kyssen :)

Det har varit så underbart att se alla prinsar, prinsessor, kungar, drottningar och alla andra i sina fina klänningar och kostymer. Victorias klänning var så fin, enkel men fin. Åhh.. det var så fint :) Jag gillade Björn Skifs och Agnes Carlssons sång på bröllopet, jag blev rörd, och mamma fälde någon tår :)

Grattis Victoria och Prins Daniel! 

Vilken bild! Foto: Scanpix

 


Den där klänningen - en gång till... Foto: Scanpix 
Bild från igår. Som jag festligt tyckte passa här :)

Den här låten är så underbar, jag ryser när jag hör den :)


PussKram Karolin


100618

Det är tråkigt väder ute, regnet har i alla fall slutat forsa. Det ser inte ljust ut, men det var fint igår..
Jaja, igår jag med Elin all day long, eller nästan iaf. Vi var en sväng till Jägarnäs och chillade :) haha. Idag ska jag nog för engångsskull städa mitt rum, snart jag ska bara.... :) 
 
Och idag fyller min pappa 41!:D Men han ska cykla vätternrundan så vi ska fira honom på Söndag när han kommer hem.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och kolla (lite mer) på TV

PussKram Karolin

100616

Är hemma från Elin nu för ett tag sedan, vi har gjort, haha kul det berättar jag inte, mest för mitt ryktes skull tror jag :) Jag kan avslöja att vi hade kul iaf.
Nu sitter jag och kollar på TV snart ska jag laga mat! Eller ta rester från kylen :)

PussKram Karolin

TV morgon

Så var det äntligen riktig sommar! På sommarlovet också vill säga. Ska snart ut i solen, känner för att rensa min rabatt. Japp så blir det. Sen ska jag upp på stan för jag, bra som man är har inte märkt att dagarna går fort och pappa fyller typ 41 på fredag! :O Men det är tur att han önskar sig snälla barn :) För då behöver jag inte göra så mycket, haha! Sen har min klocka jag fick i fredags stannat! Så jag ska gå upp och se vad dom kan göra.
Aja ska hugga in på frukosten nu.PussKram Karolin

100615

Så var morgonen över och det är väl snart dags att äta lunch? Eller så ska jag äta upp frukosten och byta om till "folkvänliga kläder". Hur kan det alltid vara så tråkigt väder på sommarlovet? Jag förstår inte! Menmen Det regnar inte nu iaf. Ska dra mig ut snart tror jag.PussKram Karolin

Så var jag tillbaka

Det är faktiskt första gången på länge jag sitter i sängen och skriver och är arg, fly förbannad!
Fast egentligen helt utan andledning, det är bara det att jag har inte fått svar från Ella än. Och jag börjar mer och mer tro att hon inte gjort fel.. men jag förstår inte hennes beslut. Visst man ska välja bort ett betyg men ändå! Det är så fel, hur kan hon bara sänka mig så där? utan att ens säga nått? Var det för att jag sa att jag inte brydde mig, och att jag sa åt henne att sänka mig, det där att lärare inte får ta emot mutor? jag vet inte. Jag var ju på dåligt humör när jag sa det! Och jag gjorde den jävla uppgiften hon lassat på oss. Jag har legat på 97% MVG i nästan 2 år och får slutbetyg G! Jag förstår bara inte, vissa säger att jag är smart men.. Nej jag blir så arg! Imorgon tänker jag bannemig ringa henne och fråga, eftersom hon tydligen inte kollar mailen. Varför skulle en lärare göra så här mot mig, jag är en snäll flicka! Det är ganska liten, väldigt liten chans att hon faktiskt läser detta så jag passar på att se henne framför mig och skälla ut henne i tredje person här :) ahah, varför jag väljer att göra det publikt är bara för att fler ska tycka om henne mindre :D ooo.. jag är en så snäll liten flicka :)
Känns som om sommarlovet började bra, eller var det ironi jag skrev med där? Tror bannemig det (oj, börjar slita ut ordet redan). Kul Ella, ha en trevlig sommar! Du har iaf precis förstört min! Vafan sa du intget för?! Du kan prata med mig! Jag är inte ett komplicerat jävla cp barn, man kan faktiskt prata med mig! Att du förstörde mina framtidsdrömmar kom jag över, tänkte att det inte var din mening men nu ska jag minsann berätta här för alla vad du sa till mig! Oo jag vet jag är ond! Jo det var så här! Vi satt i kapphallen och pratade, det var du jag Mats Rose-Marie Louise och Elin, vi pratade om Gymnasiet och Louise tror jag det var som nämde spanska studier där occh då sa jag att jag hade tänkt läst vidare, men ändrat mig, och vet ni/du vad du sa? haha tänkte väl det! Då blev jag arg, jag blev fly förbannad! Ska inte en lärare peppa och stötta eleverna? ska inte en lärare vilja att sina elever ska gilla ämnet som man lär dem? Inte håna dom för att man börja tycka ämnet är tråkigt? eller för att man kämpar hårt men inte tillräckligt!? Bara för att jag i tre år har kämpat efter MVG och inte fick det betyder väl inte det att jag tycker ämnet är tråkigt, jag hade väl velat läsa vidare även fast jag inte hade haft betyg i ämnet, om jag tyckte det var kul? Men nej tydligen så vill inte hon att jag ska lära mig mer spanska. Hon vill nog att jag ska leva kvar i den här lilla staden tills jag dör, jobba som städerska eller något där jag inte behöver kunna spanska, det värsta är att jag precis som många pratar svengelska, pratar spengelska, jag använder alltså spanskan i vardagen, när jag inte hittar något ord för nått, eller nje men jag använder iaf Spanska ord. Jag är värd bättre än så här! Tack än en gång Ella för att du förstört början av min sommar!
Och för er som inte får någon bra och passande bild på det hemska monstret har jag varit så snäll och hämtat en från hennes facebook! Som hon själv alltså lagt ut från början!


/Karolin

Söndag, mer regn

Det känns verkligen inte att det är sommarlov än! Vad ska man göra för att få känslan? Aja jag får väl hitta på något :) Idag har jag först varit på match Anton spelade, de vann med 2-1. Om ni nu hade lust att veta. Efter det cyklade mamma och jag till Elin och Marie och stannade där ett tag, nu sitter jag hemma och ska snart kolla på Hairspray tror jag :)

Eller mamma ska kolla på nån film på trean så jag lär nog sätta mig uppe. Jag ska laga lite mat och mamma ska diska sen sätter vi oss på olika håll och glor på tv? japp så blir det!
Det finns en så underbart rolig bild på facebook som jag bara måste lägga ut här, jag blir typ lycklig när jag ser den :) haha


Filmtajm!

Det blir en tidig kväll för mig ikväll, jag är utmattad från dagen/kvällen/natten igår ska ta en alvedon och slå på en film :)

Godnatt :) <3

PussKram Karolin


Skolavslutning/avskedsfest

Nu var det över, skolan är slut och det är sommarlov, känns väldigt konstigt men så är det. Antar att det märks på måndag när man inte ska till skolan. Klockan 10.00 samlades vi i klassrummet och åt glass, tog farväl osv. 11.00 gick vi till Avenyn för avslutningscermonin och när vi i kören stod på scenen, om tur var sjöng jag inte då, men då satt flera och grät och jag kunde inte hejda mig så tårarna bara rann, det var hemskt! Efter vi fått våra betyg sjungit Jonas och Tobbe höll tal några sjöng osv. gick vi tillbaka tills kolan där vi kunde hämta usikvideorna ch "mingla" vi ick blommor och kramar, fastnade på en och en annan bild sedan gick jag hem och åt smörgåstårta med Farmor, Farfar, Carina, Mormor, Morfar, Mamma, Pappa och Anton. Efter det skule jag till Amanda där Jag, Elin, Amanda, Carro och Louise gick till Willys och handlade till Tacosen. När vi kom tillbaka till la casa de Amanda gjorde vi iordning allt och kl 18.00 började folket ramla in. Vi åt och hade jätte kul, kommer sakna 9D!
När det gått några timmar och några från andra klasser började titta in beav vi oss till stan, eller vi hamnade hos Agnes där vi spenderade resten av källen/natten. Det var väldigt trevligt och jag hoppas att det upprepas. Jag vill i alla fall tacka så mycket för gårdagen!PussKram Karolin

The end, the begining and the tears.

Imorgon är det slut, det är över. Imorgon är dagen då vi splitras. Inte föralltid hoppas jag, för om 25år är det klassträff så ni får bannemig pallra er dit då! Det är flera som har gråtit men mina tårar har inte kommit än. Men det kan jag lova er, imorgon mina vänner kommer dom. Tårarna som skulle kunnat komma tidigare i veckan, nu låter det här kanske som jordens undergång, men det är nästan så. Förstår ni? Efter dessa tre år vi haft tillsammans, världens bästa 9D kommer vi nu splittras. Jag har här brevid mig en film från sjuan, jag har minst kollat på den fem gånger, och jag fick den igår. Den underbara klassen 7D. Men skolavslutningen är inte allt, det är inte det riktiga slutet. Vi kommer sammlas hemma hos Amanda och äta tacos imorgon kväll. Den sista måltiden, men jag vet att vi har flera starka band, ett populärt ställe kallat internet och närheten. Vi kommer inte glömma varandra i första taget, men allt är typ sorgligt just nu, men det borde väl egentligen vara som det var i trean då man skulle komma till en annan skola, man skulle splitras än en gång, och slås ihop slumpvis. Som i sexan när man stod där på scenen och sjöng den egna låten man setat och grubblat med i flera veckor, och när man sedan, för mitt fall kvar på samma skola, blev splittrade och ihop parade igen, fast nu med flera skolor. Då i den stunden 7D bildades, men det är inte samma sak, det här är något speciellt. Man har på något vis lärt känna varandra mer, men även blivit bättre vänner med dom man gick på mellanstadiet med, men vissa har även försämmrats, men de övergångarna har man haft kvar sina vänner, dom har hamnat på samma skola, i samma korridor, vi har delat raster, lunchar, friluftsdagar ja nästan allt utom lektionerna. Högstadiet är en speciell tid, och jag råder dig som är kvar där än, ta vara på tiden. För åren går lika fort som en blixt, som har tänt eld på en hel skog, gör vad du kan för att leva livet där du är just nu, för allt är inte förevigt, lev för fan! Men jag är även säker på att det blir samma visa sen om tre år när vi tar studenten, vi skiljs än en gång. Men den här gången kan man tänka, bara 22 år kvar till klass träffen, med klass 9D! Eller så sörjer man då också och undrar varför inte någon jävel har fixat klassträff till då med. Men jag kommer i alla fall verkligen njuta av sista dagen imorgon och verkligen visa en bra sida, för vem vill komma ihåg mig som "tjejen som grät floder, du vet"? Inte mitt samvete iaf, men jag tror världen, sverige, dalarna, ludvika inte är gjorda för att behålla alla vänner, de vänner man kommer träffa är de som är menade för att man ska hålla vänskapen vid liv, för tänk om du skulle vara kompis med de du gick på dagis med än, du har alla från låg-, mellan- och högstadiet kvar och jag menar, medelåldern är väl omkring 80? om man nu inte har oturen att dö tidigare, vad jag nog egentligen vill säga är att de vänner man har nu kommer nog omkring 30% vara kvar om sisådär 65år. Men det är viktigt att kunna se tillbaka på det förflutna med ett leende, och om du har chansen gör det ofta, men kom verkligen ihåg att leva i nuet också, även om det skulle kännas botten, finns det miljoner med barn som drömmer om just ditt liv, ett liv med kärlek, mat och tak över huvudet. Att bara tänka sig att ha tillgång till en dator är nog en av väldigt många barns drömmar. Kom ihåg det! Det finns de som har det bra, andra dåligt, tredje dåligare men fjärde skit bra. Jag kommer sakna kyrkskolan så grymmt mycket, helt obeskrivligt. Men jag vet att jag alltid kommer se tillbaka med ett leende på mina läppar.

Så för att visa en otrogligt kul, minnesvärd händelse ska jag visa er den här videon, ja kolla och njut! :)


 

PussKram Karolin


Den traditionella vandringenHär försöker man äta sin burgare i lugn och ro, men nej då. haha :)


Så var äventyret slut och de flesta har kommit hem vid det här laget, jag och Elin var sugna på att gå men nej då, det gick inte för sig.. Vi försökte tillochmed att kliva av vid Golan och gå där ifrån, men det fick man inte heller. Dumma regler! Men vi fick då iaf gå från sprthallen och hem, hur långt kan det ha varit? 500meter? Men Elin och jag gottgör det imorgon, vi snackade om att ta ett varv runt Haggen, vi får väl se :)
Med lite skyfall och massa mygg och knott var det iallafall enligt mig en trevlig kväll ute i Hällsjön :) Halv nio imorgon hade jag tänkt att gå upp så nu stänger jag av den hära maniken.
Lägger ut bilder senare, Felicia ska bara skicka dom först :)

PussKram Karolin


Den traditionella vandringen :)

Snart drar jag iväg upp till Golan, och vidare på nattvandring som alla nior gör, iaf här i Luddis! Så nu pyser jag till Elin och sen skjutsar pappa min oss dit :)

PussKram Karolin

6 Juni 2010

Så dagen idag? Jag har ingenaning! Jag måste verkligen till Borlänge och hitta ett par skor! :O och hellst någonting att ha på mig på avslutningsmiddagen, så varför är det fint väder ute? Kan det inte spara sig till fredag? Då det enligt aftonbladet ska bli regn?! Men ingen skada skedd än så länge jag njuter av dagen vilket som. Cuz I really have to get some color before friday! Och jag skojar inte. Jag är lika blek som en Englishman! Men Om jag går ut nu lär jag nog få lite färg.
Men ni har väl inte glömt att det är nationaldagen idag va? Tur, för det vore lite pinsamt :) Ska nog gå ut på balkongen och sjunga hockysången, eler nje jag är en av de få som faktiskt är Svensk här.. Men det kan nog bli trevligt ändå :) Haha

http://www.kaufeldt.com/wp-content/gallery/bilder/svenskaflaggan.jpg

PussKram Karolin

soommar, solen lyser skönt

Solen skiner fortfarande på, hopas den fortsätter med det så man kan vara ute hela sommaren. Regn är väl kanske bra, för växter osv men då tycker jag att det kan komma en snabbskur. För som dom säger på reklamen vattna gräset mycke istället för ofta, det gör att rötterna söker sig till djupet isället för bredden. lite läskigt att jag faktiskt kunde den, men så är det.
Jag kan inte riktigt förstå att jag aldrig lär mig ta ner persiennerna innan jag går och lägger mig, för jag vaknar i en bastu! Men kommer nog antagligen ihåg det ikväll.
Och inte nog med det, mina blommor börjar skifta färg, från grön till brun! Spelar ingenroll att jag inte vattnar dom/vattnar dom dom gillar nog bara inte solen tror jag.
Nästa lördag, vet ni vad som händer då? Jo, vi har sommarlov fett nice! :) Det betyder att nästa vecka är den sista, ever på kyrkskolan! Skönt, men ändå inte. Fast mest skönt :)
Jag sitter här i med min nyinköpta klänning och jag tror bestämmt att jag ska ut och sola lite, men vet inte riktigt. Ska nog äta frukost först, japp så blir det, frukost i solen sen sola. Perfect!
Och sen ska jag nog förbi hos mamma och hämta min bärbara, och då även käka lite rabarber! Mums! :)

PussKram Karolin

sommar, sommar, sommar, trallalalalalalaa

Idag har jag varit i skolan, sista fredagen med lektioner, eller ja lektioner och lektioner. Vid lunch pallrade sig vi ut och kollade på studenterna.

Efter det gick vi in och hade typ en lektion, dom som var klara och hade lämnat in fick gå. Så jag satt så klart kvar... men efter en stund kunde jag äntligen gå hem.

Igår hade vi en idrottslektion på 9 pers typ, efter det åkte jag, Elin och Amanda till Skuthamn och badade, eller det var det som var meningen men jag var den enda som faktiskt doppade sig.
Vi käkade glass i stadsparken på Engelskan och efter det spelade vi in resten av musikvideon, för Ella och Rose-Marie var inte här i tisdags.


Och igår fick jag till och med lov att sy fast ett till band till hatten för det var nästan fullt! På det som jag gjorde först :)Det märks verkligen att det snart är slut, att vi splitras, men skönt det är att de vänner man har fortfarande kommer hålla kontakten (:

Nu ska jag se klart på talang, hoj!

PussKram Karolin

Estocolmo

Dagarna bara flyger förbi! Jag kan knappt tro att det snart gått en vecka sedan jag bloggade sist.
I lördags var jag med Elin och vi gjorde, ja inte vet jag :) I söndags var jag till Falun på match, Anton spelade och vi passade på att åka in till kupolen på vägen hem, hittade jag någonting? Nej.
I Måndags stod jag och Elin i cafeterian, i tisdags spelade vi in musikvideon :D Efter skolan gick jag först hem och bytte till klänning för det var så in i helvete varmt! :O Men det gjorde mig ingenting :)Vi satt ett tag och stekte sedan lekte vi lite med Pelle och Pirp, ähh.. spelar iongen större roll :) Vi åt lite food, och åkte till Majas sommarbete, Marie red så Elin och jag passade på att gå till vatnet som sedan ledde till att vi badade :)

Idag har vi varit till Stockholm med 9A, vädret var så otroligt fint! :) Det var kul, jag hittade en klänning men inga skor, som jag egentligen var ute efter men. Det är en Hel vacka kvar, hinner nog.

Vi var först in i riksdagen där vi blev guidade av en kille som heter Kurt Kvarnström, det var trevligt. Sen om ni såg på nyheterna nu idag var det på ekonominyheterna nått om posten där en tjej i grön klänning var med, på den intervjun stod vi brevid, jag vet as coolt! :) haha, eller?Senare på shoppingturen/mattiden gick jag Felicia, Louise, Isabelle och Elin till Pizza Hut, efter en runda på stan följde vi med Issa till Centralen även kallad järnvägsstationen/busstationen/tunnelbanestationen :) (Haha inte nödvändigt alls! ) och när hon klivit på bussen mot Arlanda gick vi vidare och shoppade.

Vi satte oss vid

och solade, innan vi skulle till nån kammare eller nått, (livrustkammaren?)
Aja, resan hem var då inte långtråkig iaf, säger kanske inte mycket, men så bra minne har jag :)

PussKram Karolin


RSS 2.0