100429


Idag har jag gjort en massa saker känns det som! Dagen var så kort fast ändå ganska väldigt lång. Haha jag har hunnit mycket. Om vi säger så.
Började dagen med Vakna! med the voice. Klev upp vid halv nio och klädde på mig, inte utan problem om vi säger så. För jag har på något sätt kläder, fast inget som passar till varandra. Eller så ahr jag bara byxor och tjocktröjor. Det är iaf lite, väldigt jobbigt. Menmen kilade till skolan vid nio och hade HLR, som sagt. Det gick prima! Jag är duktig :)
Efter det hadde vi typ en halv timme rast innan engelskan, sen på engelskan körde vi lekar, eller lek. Det här när man ritar sen får någon gissa.
Lunch soppa, faktiskt god. och tillhörande mjuktbröd.
Efterlunch hade vi en lugn No lektion, kollade på film och gjorde lite gamla no-prov
sen vare spanska- och nationellt prov.. DET GICK BOKSTAVLIGEN ÅT HELVETET!!
Jag var tidig dit och när jag hämtade stift sa jag så här "Om jag misslyckas totalt har det en stor del av mitt betyg då?" och hon svarade "nej, jag tänker inte sänka nåon bara för att det här skulle gå dåligt" och jag som har varit 97% MVG eller vad man kan säga frågade "men kan det sumpa mina chanser att höja mig, det kom typ några personer då så kommer inte exakt ihåg vad hon sa men något i stil med "men du ligger på ett starkt VG" Fast vad hon nog hade velat sagt var nog "Jag tänker inte höja dig, var har du fått det ifrån?! Du har inte ens chans att få högre än VG i slut betyg" Då är det inte ens någon vits att försöka få det heller. Åhh.. Jag HATAR HENNE!!! Kunde hon inte sagt det tidigare!
Iaf efter det satt jag nere och väntade på att alla skulle sluta, så vi skulle på dansen sen. Och Amanda som var pepp var den som inte ville dit sen, jag förstår henne. Men vi hade lite skoj, och hittade på lite steg. Efter det, kollade man ut och gissa vad? Det spöregnade! Jag hittade några teater papper som jag läste, högt och tydligt. haha sen gick vi ut. vi gick långsamt och blev ganska direkt genomvåta. Jag Amanda och Elin stod i en T-korsning ett tag och blev bara blötare och blötare, innan vi bestämde oss för att kila hem till mig :) haha Väl hemma hos mig kom vi på, eller Amanda kom på att hon hade ballerina Kladdkaka hemma, så vi bestämde att vi skulle dit, men införkaffade ofc ett till paket :D haha
Och så blev det vi satt längst borta på Hagvägen och käkade cookies :) Doppade i mjölk.
Nu har jag kommit hem för drygt en och en halv timma sen och jag har ätit och hunnit måla naglarna. Kollat lite på hockey och nu ska jag väl smnart krypa till sängs.Bollis draken :)

PussKram Karolin

100428

Var hemma hos Elin igår, vilket förklarade att jag inte hade tid att blogga :)
Nu idag har jag varit i skolan, inget konstigt med det. Hade geografiförhör på sveriges, städer, floder, berg och sjöar. Jag klarade alla och tror jag till och med svarade rätt.  Imorgon har vi ingen idrrott, då vi ska ha HRL, vi får se hur det går med det.. haha!
Just nu sitter jag och läser, fortfarande om barnkonventionen och FN, för jag tror jag ska skriva om det i stället för gatubarnen i Afrika, det hänger i hop lite gran men Jag kände att ämnet var för stort.
Idag vid lunch var jag vid tandläkaren och då fick ajg inte bananlack utan melonlack, eler kanske inte heter så men men, det smakar precis som sånna där stora enkronors melontuggumin som det är svarta saker i! Helt klart bättre än bananlacken! :) Haha.
Nu ska jag slita mig här ifrån och läsa i min bok, som jag lär skynda mig att läsa ut innan jag får någon över mig :D haha

PussKram Karolin

30 april?

Måndagen har nu också snart passerat och likaså den här veckan. Det går så fort, allt går för fort. Man hinner inte stanna i nuet och leva, utan måste hela tiden göra någonting nödvändigt, nödvändiga saker som är ganska meningslösa i korthet, men vissa tvärt om. På fredag är det valborg om du nu skulle ha missat det? och jag känner att jag inte vill "fira" min sextonde valborg med familjen, visst brukar vi kanske vara med Elins familj eller kusinerna också men det är ändå samma visa varje år. Jag vill inte fira valborg med familjen utan med vännerna i år, Det är ju trots allt sista valborg i nian, nästa år har man "splitrats" och har inte möjligheten att ha så många man känner på samma ställe, men vi får vä se hur vi gör, jag vill då iaf vara med Elin det är steg 1, får hoppas det går igenom iaf.
Men nej jag vill verkligen vara ute den kvällen, vara med massa folk och umgås. Jag får talas vid med Elin och sen mamma :) hon förstår säkert :DPussKram Karolin

100425

Så var ännu en vecka snart över och sommaren kommer med småsmå steg. Det är näst intill hel mulet men solen lyser ändå in i mitt fönster, idag hoppas jag på att vädret håller i sig och att jag blir klar med viceversa saker. Jag kan iaf ganska stolt säga att ajg ÄNTLIGEN är klar med min filmANALys. och jag ska då verkligen försöka att göra de andra uppgifter jag får i tid för engångsskull. Jag tror jag redan har skrivit någonting liknande men det löftet som så många andra höll jag inte. Jag måste nu ta och städa mitt rum, det är inte ens stökigt men det tycker tydligen papa. Ha en bra dag så ses vi senare!PussKram Karolin

100424

Så sjukt hur vädret kan ändras från det ena till det andra under en natt! Som ni kanske såg/kände/märkte ap regnade det så  gott som hela efter middagen och snöade på kvällen. Men nu är det knappt ett moln på himlen och solen värmer :)
Det gillar jag stenhårt! Så om jag inte får tag på Elin ska jag sätta mig i solen och läsa ett tag :D

PussKram Karolin

Regnregnochlitemerregn

Så var snart den här eftermiddagen över, känns bra att jag lever än och inte ligger allt för illa till. Jag klarade spanska provet, enligt mig själv ganska bra, enligt Ella har jag ingen aning om. Jag ska skriva klart filmanalysen nu tror jag annars kommer mitt internet på något mystigt sätt sluta fungera ikväll kring 23.59. Men jag tror jag skulle hinna göra den. För övrigt har Elin precis åkt i väg till stallet och jag har börjat på min hemtenta i No som också kanske inte hinner bli skickad innan internet slutar fungera, man vet inte. Men jag kan iaf stolt säga att jag snart gjort en av punkterna :) Ska hinna klart med den innan kl 20.00 hade jag tänkt så. Jag lär slänga iväg detta inlägg och dyka ner i vetenskapensvärld :DPussKram Karolin

100422

Jag är riktigt besviken på mig själv just nu! För det första sitter jag med datorn och det har jag inte tid med! Vi har så otroligt mycket att göra. Vissa kanske var smarta och gjorde saker och ting i tid, innan man får brottom. Men om du känner mig väl vet du att jag inte är särskillt smart. Inte alls över huvudtaget faktiskt. Jag sitter just nu och sänker mitt Biologibetyg -.- fast jag kan om jag har tur behålla det ändå. Jag sumpar just nu chanserna att höja mig i Spanka och riskerar även att sänka mitt bildbetyg. Allt på en och samma dag! Åhh.. Jobbigt!! Men Så länge jag sitter här vid datorn får jag helt och hållet skylla mig själv. Jag har lyckats gjort allt utom att plugga/skriva på uppgifter, jag har till och med varit ner och ut med soporna (är hos pappa i lägenheten, så det är inte så bara) jag har spelat en del piano och setat nu snart på internet/lagt över bilder på USB i nästan 2 timmar! Jag är så arg på mig själv, varför gör jag saker som jag inte ska, och just nu! Jga har inte tid att göra saker OMEDVETET!
Sen idag hade vi nationellt prov i Matte, delprov C. Det gick inte så bra jag hade hoppats på men jag varade iaf på några frågor så jag kan hoppas på ett G.
Vi fick även tillbaka engelska nationella prov profilen, och hon sa så här "det är 99% som får det betyget dom har, på det här" och jag var så klart den här ena procenten som fick lägre än vad jag har i betyg. Men Hon sa även "dom nationella proven är en så liten, liten del i den riktiga bedömningen" så det är nog ganska lungt :)
Men jag säger bara det varför kan vi inte få sluta skolan nu? Vi har ändå lärt oss det vi ska kunna i de flesta ämnerna och jag känner för tillfället att jag nog kommer behålla alla mina betyg som dom är om jag då inte sänker några, så det är bara en stor Jävla press att vaistas i skolan. Och det är nästan 2 månader kvar..
Nej nu måste jag verkligen stänga av och göra lite nytta.

PussKram Karolin

Children

Nu sitter jag än en gång vid datorn och har verkligen inte tid med det. Jag lyckas alltid att spara aldra sista biten av sista veckan, men inte än så länge har inte "the dead line" gått ut. Men det är dock bara några timmar kvar till sista dagen då allt ska in och jag har näst intill inte börjat -.-
Jag måste iaf fixa hemtentan i Non som ska vara inne den också på fredag, men om jag har tur kan jag köra en "fuskis" :) och inte göra den överhuvudtaget. Fast jag kommer nog inte undan den här gången, tror minimum gränsen är Max en gång per termin.
Jag sitter för övrigt och sjunger på fredagsmys låten, som vi ska ha på klassvideon. Och det värsta är att jag bara kan bitar inte ens refrängen  "det är dags för musikvideo, om det så är det sista vi gör... Nu är det slut på nian det är dags sommarlov..det är dags för slutversen, till alla er från nio D.." Jag kan inte ens allt på en rad utan hoppar i text och melodi hejvilt.
Aja men nu ska jag nog söka lite om gatubarn i Afrika och få lite insperation till min svenska uppsats :)Sen igår fyllde min underbara syster, Caroline år :) Så jag vill bara säga ett stort GRATTIS i efterskott :)PussKram Karolin

100419


Solen skiner och jag måste verkligen ta i tu med lite pappersarbete.. ska nog ta med mig datorn och sääta mig ute. Synd att jag egentligen behöver kolla på film och göra bröd. Eftersom jag har praktiskt hemkunskapsprov i morgon. 
Säger som Elin "varför är det fint väder idag?"
Nej nu ska jag gå ut och sola lite  :)


PussKram Karolin

FjällenJag har som sagt spenderat helgen och fredag eftermiddag i Kläppen. Mamma haren kopis med stuga där som vi fått låna. Vädret har inte varit det bästa men det har iaf inte regnat då jag åkt i backen. Det kom en skur då mamma och jag var in till sälen och upp till sälenfjällen, är jag fyndade ett par begagnade slalom skidor för en billig summa. Eftersom jag köpte dom kan jag köpa nya när jag bestämt mig vad jag vill åka på.
Anton och Fredrik var också med, sen var det jag och mamma. Och sen i slalombacken såg jag mina första tussilago för i år :) Nu är våren äntligen fullständig!

Nu sitter jag här och kollar på Musse Pigg :) Ska snart slänga ihop någonting att äta.
Jag är helt slut så jag antar att jag kommer sitta här i soffan kvällen ut. Det vore skönt. Bara ta det lungt liksom.
Jag lägger ut någon bild där i från senare när jag hämtat in dator.
Hade inget mer att skriva så jag sätter pungt här ->.

PussKram Karolin

Snö! Igen?


Så är det bäst man njuter av himmlen nu eftersom ask molnet ska komma över hela sverige vid 08.00.
Jag vaknade och kollade ut, vad fick jag se! Jo massa snö!!
Förra året badade jag första maj! Tror jag låter bli i år.
Det är sjukt att vi ska drabbas av Islands jävla vulkanutbrott!
Haha ikväll ska jag till Kläppen, eller? Man kanske inte kan gå ut idag!
Nej vi åker ändå! Hoppas jag.
Nu ska jag höja ljudet på tvn och klä på mig :)

PussKram Karolin

Fint väder, fortfarande? :)Skoldagen idag var såklart chill då man satt i cafét med Elin! :) Fick skriva en typ inköpslista till hemkunskapen för jag ska tydligen ha prov nästa vecka, praktiskt prov desutom.
För övrigt känns det verkligen nu att vi snart slutar.
De flesta klasser har fått sina avslutningströjor och när jag satt vi Mats dator idag låg det ett papper med avslutnigshattarsbeställnings sak.
Jag längtar så tills vi får dom :D Sen fick jag reda på att jag tydligen ska på ungdomsråds tings sak eller nått på måndag?
Mats ville inte säga vad jag skulle göra där eller vilka som skulle dit bara att jag inte ska vara i skolan på måndag förmiddag.
Så vi får väl se.
Kul men lite information vore inte fel? (:
Sen ahr jag ÄNTLIGEN fått boken idag! :) Jag har väntat och väntat i snart typ tre månader på att vem som nu hade den skulle läsa klart. Suck men nu har jag den äntligen. Ska ta och sätta mig i solen och läsa nu tror jag :)
SesPussKram Karolin

22.23

Så var dagen över och sängen ropar på mig, ska nog slå på en film tror jag. Det är ju inget bra på tv på måndagar så.. Men iaf hoppas verkligen på kanon väder imorgon också :)Godnatt

PussKram Karolin

Himmlen är blå


Så var man än en gång hemma från skolan. Dagen har gåt ganska snabbt och avslutades men idrott.
Varmt som fan ute, vädret är så bra det kan bli. Det är nästan så att jag vill skippa jeansen och ha tunika på mig i morgon. Men då blir det nog ändå kallt. Bara för att ajg så gärna vill ha sommar, nu!
Men iaf, Gissa vem som får stå i cafeterian imorgon då? Jo det är jag :) Skulle egentligen stått innan påsk men på något kostigt sätt blev det väl tydligen inte så?
Nu sitter jag iaf här och hinkar i mig vatten, för jag är så törstig vet inte varför! Drygt. Men jag ska snart ta och äta mellis :) O'boy och tekaka :D Mums!


PussKram Karolin

JagPåTv=Sant

Innan jag gick till Elin idag var jag förbi hos mamma, hon satt på altan så jag tog mig tid och solade ett tag tills Elin skulle komma hem från stallet.
Jag provade mina kläder jag köpt i borlänge och stockholm.
Jag och Elin satte oss på gården och lyssnade på musik och försökte skriva klart "levande eller spöke" eller vad den heter som vi började skriva i januari förra året.
Vi satt även i bilen ett tag och sen tvättade vi saaben.

Sedan kan jag stolt säga att jag var med på Tv för en dryg halvtimme sedan :) Nu är det ballar av stål där jag också kan skymta :D Jag är tv kändis för en kväll, underbart! :D Haha

Nu sitter jag här och börjar ana att jag har feber.. Men hoppas inte.

PussKram Karolin

Filmtime

En helt vanlig dag, en fin helt vanlig dag.
Vädret är topp och himlen är blå.
Vad ska jag hitta på idag må tro?
jag har iaf ätit frukost och är vaken det är en bra början på en bra dag.
Klockan är några minuter över nio och jag ska nog ta och ge mig ut snart.
Efter jag kollat klart på New Moon ofc :)
Haha vad kan det vara?
tredje gången den här veckan?
Hoppas Bella hinner fram i tid!
Annar dör han ju! :O
Måste se klart nu.PussKram Karolin


MittRum
Skolvägen, Lorensberga

Räfsnäsvägen, räfsnäs

Södrajärnvägsgatan, Ludvika (Mitt nu varande hos mamma)

Södrajärnvägsgatan, Ludvika

Vasagatan, Ludvika

Lillalaggaruddsvägen, Laggarudden

Lillalaggaruddsvägen, Laggarudden (samma som åvan)

Storgatan, Ludvika

Carlavägen, Ludvika (Nuvarande hos pappa)


Som du förmodligen listat ut har jag tråkigt så jag har laddat upp kort från mina rum, gamla och de jag har nu. Det är egentligen sjukt att jag lyckats hitta kort på alla rummen jag bott i sedan 2005. Att jag faktiskt tagit kort på dem, eller iaf på ngt i rummet.

PussKram Karolin

100410

Hejhopp!
ännu en dag har kommit och jag har tagit förmiddagen åt att städat mitt rum hos mamma,
för det var verkligen behövligt.
Sedan när jag var klar packad ejag väskan till pappa och gav mig av, nu sitter jag är och är än så länge själv, med Ella och Indra på övervåningen. Jag själv sitter nere på mitt rum och har lagt över lite bilder. Så bilderna från Närsen jag lovade er för ett tag sedan kommer läggas ut nu :P Fast det blev dock bara en bild som var bra för dom andra vill verkligen inte vrida sig! Åhh.!
Tänkte visa er hur duktig jag varit imorse :)

Jag har inte stört mig på att det varit stökigt..

...men när jag verkligen insåg att jag måste damsuga så  var det lika bra att städaoch nu ser man till och med golvet :)PussKram Karolin

Stockholm

Har precis lagt mig här i sängen med datorn i knät,
idag har jag om du missat det varit och kollat på tvinspelningen av Bubblan som visas på söndag kl. 20.00 på svt1 :) Jag Elin Marie och Mamma har haft en heldag i stockholm och jag och Elin har bevisat att vi kan åka tunnebana själva, och komma rätt :)För jag tror mammorna var lite oroliga där. Att vi själva skulle ta oss från T-Centraletrakterna till Karlaplan och sedan hitta till Oxenstiernsgatan 34 men vi kunde och bevisade det. Men vi kom även tillbaka så, aja.
Jag har inte vrål shoppat och jag hittade varken en jacka eller en väska men jag köpte en rutig skjorta/tunika och ett par turkosa shorts på HM, hade lika gärna kunnat köpt dom i Borlänge men det är inte riktigt det samma.
Jag vill inte säga så mycket om programmet ifall du av någon händelse ska kolla på söndag, fast då borde jag väl egentligen skriva i detalj så ni inte kollar, så jag inte blir sedd om jag nu skulle kommit med. Men jag väljer ändå att låta det vara osagt, så om ni inte ska se skyll er själva för det var ganska kul faktiskt, fast vi var där nästan 1 och en halv timme som dom kortar ner till en halvtimme så dom kanke tar bor det roliga.
Iaf på söndag är jag i Tvrutan (om jag nu har oturen/turen att komma med i bild) Först kl 20.00 i svt1 och sedan kl. 21.00 på kanal5 :) Passpå det kan kan vara ett engångserbjudande :D haha
På väg hem från sthlm stannade vi på Ikea och gick där ett tag sedan började vansinnet Elin och jag pratade konstant hela vägen hem från Barkarby? ähh.. vi säger sthlm, på nån dialekt typ blandning av stockholmska och norrländska eller så. I alltså 24 mil. Känns som om jag får sota för det imorgon, typ vara hes eller så man vet aldrig, men det brukar inte sätta spår. Hoppas. Haha vi hade iaf kul (:
Nu ska jag stänga ner detta och ta en välbehövlig sovstund, tar nog sovmorgon till åtta imon :D haha skoja bara. Om jag vaknar sju går jag väl upp då.. dah! Nej, fy jag blir helt slut bara att höra det.


1082_1_lg

 

PussKram Karolin


100408

Har precis ätit några våfflor, jag tyckte att det var på tiden att äta lunch så varför inte göra det 16.00? haha

Har varit med Elin idag, vi har inte gjort någonting speciellt. Hon kommer kanske snart, beroende på hur länge hon blir i stallet idag och imorgon åker vi till Stockholm! :)
Och jag ska shoppa som fan! Skulle behöva ett och annat, speciellt en väska och en vårjacka. 
En heldag, hoppas verkligen på fint väder. 
Nu ska jag leta på sladden till datorn så jag kan lägga in lite bilder från Björbo :)PussKram Karolin


100407

Har varit dålig på att uppdatera denhär veckan så sammarfattar lite vad jag gjort.
Jag har varit i Falun och shoppat med Elin, vi tog bussen till borlänge och shoppade "på riktigt" där köpte jag en grönrandig tröja och en blåaktig klänning, men hittade äntligen ett par skor som jag varit på jakt efter ett tag nu :) Vi gick sedan till bussen och åkte hem.


Idag har jag och Elin först varit ute med Nova, vi gick nästan till sörvik och tillbaka. Och då fick jag äntligen smset från spelstallet :) och att klasströjorna kommit, så Elin och jag gick dit vid fem tiden med pengarna i fickan, lite halft läskigt eftersom jag hade 8265kr i kontant. Men vi klarade oss och pappa hämtade oss och skjutsade hem paketet och Elin och mig såklart. Vi öppnade och kollade och dom var faktiskt lite coola, som dom sagt "De flesta brukar ha sina namn på baksidan" men våra är såklart annorlunda :)

Nu ska jag fixa lite käk med mamma blir typ fisk och mos :)

PussKram

Hemma igen

Så var min fyradagars vistelse i Närsen över. Jag har alldeles precis satt mig här med datorn i knät och pustat ut. Min påsklåna helg har varit väldigt rolig.

I torsdags när vi kom dit hämtade morfar oss med skotern, vi gick in och åt mat. Kastade lite pil och spelade isgolf :)

På fredagen var det angeltävling mellan 05.00 och 09.00 jag var inte med men jag och mormor tog sparkarna och åkte och kolla hur det gått föt dom vid 7-8 tin någon gång. Vi hade med oss borren så vi kunde borra hål till pimpeltävlingen som hade start kl. 10.00.

I går, lördag, spelade jag golf som bara den. Men jag var även ute och fiskade lite, senare var det äggtoddy vid Ellen och Gösta, och så mycket folk det var där är det bara vid påsk. Det är så underbart, nästan hela släkten sammlad på ett och samma ställe vi var väll 20-30 stycken tror jag, några som man inte sett förut så det var trevligt, jag och min tremänning maja gick påskkärring och fick både godis och pengar :)

Sen har vi i dag, då började jag dagen med att vid halv åttatin att se till donen och sedan spelade jag mer golf, morfar kom och slog lite han också. Oskar, Filip Morbror Roger och Lena kom också.  Oskar och jag körde nåra varv med skotern.

Jag har nån bild jag sklänger ut snart, för nu tar batterit snart slut :DPussKram Karolin

Närsen

Sitter här hos mamma.
Nu är det äntligen lov,
jag har precis kommit från pappa.
Där jag packat för veckans äventyr (:

Eftersom vi nu har så vänliga och lov tokiga lärare slog vi ihop no grupperna och sen blev språkvalet inställt. Så min no grupp och en till kollade på film,
Så klockan 13.45 fick vi äntligen gå hem :D

Om en timme ungefär åker jag, mamma och Anton till stugan i Björbo :)PussKram Karolin

RSS 2.0