så, var det klart. Eller tja..

nu har jag äntligen kommit in på en av mina andra bloggar jag haft bara för att?  Men iaf, den här vill sammarbeta med mig,  och min mobil, så jag byter till den så länge, kanske byter jag förever, men vad vet jag? Velig som jag är liksom.. vi få väl se, men från nu och iaf till helgen är detta min "nya" blogg!

PussKram Karolin

Den har DAMP!

Sitter nu vid min dator, men snart är den nog utslängd! För den stänger av sig, KONSTANT! Om jag nu inte startar om den när den laggar vill säga? Men iaf, min mobil vill INTE sammarbeta med mig, så om bloggen står still vet ni varför. Jag sak fixa det där snart. Om inte annat så har jag min bärbara hos mamma, så på fredag är jag senast tillbaka :)

PussKram Karolin

Hur smart får man va egentligen?

Vet ni vad jag typ har glömt!? Jo mat till imorgon.. -.- får väl ta vägen förbi hemköp innan jobbet imorgon, eller så kan jag alltid köpa mig en paj @work :) Men det är lite jobbigt att komma på det helt plötsligt...

PussKram Karolin

Jag har aldrig kunnat bestämma mig, och nu står det mig upp i halsen! :O

Har precis duschat, snart ska jag stänga av och gå och lägga mig. Imorgon är det jobbet som väntar. Jag har nu senaste timmen (timmarna) setat och räknat ut hur många timmar jag jobbat och hur många jag har kvar. Även så har jag snickrat ihop mina arbetstider för nästa vecka. Och så har jag kontrollerat alltihopa flera gånger. Vore jobbigt om jag slutade tidigt imorgon och fick lov att jbba kvar till 17.40 på fredag.. men jag är ganska säker och jag ska prata med Kerstin imorgon :) Jag och Amanda ska vara i Cafét nästa vecka, Sofia kommer nog kanske också? vet inte hur länge, vilka dagar vi ska vara där osv. men hoppas på att jag får vara där hela vecka. Nu är vi bara fyra sommarjobbare kvar, kanske kommer någon ny imorgon? men det vore konstigt eller? skolan börjar om två veckor. Menmen inte mitt bekymmer.
Däremot så tänker jag mycket på hösten och skolan, mitt hjärta säger MP men ändå EKO, jag kommer jobba innom media det vet jag, men är det helt knäppt av mig att välja EKO då? Ska jag byta till MP nu eller ska jag gå något liknande senare på högskolan? Jag vet faktiskt inte, men jag känner verkligen för att gå här istan, ha allt nära, men hur dumt är det inte att gå EKO, inriktning NV när jag vet att det är media jag kommer jobba med? Jag ska skaffa meritpoäng så det ryker om det, för då ska jag bannemig fixa högskolan, medie. Jag ska luska lite i det där tror jag. Det kan vara försent nu, men hellre att jag får det jag vill än att jag tar mig igenom tre år på något som är helt åt skogen! (haha, kul va? Skogen, EKO :))
Nej jag får tänka över det där riktigt, för om jag skulle ändra mig? då har jag iaf, studieförberedande grejs, via EKO

(Kidnappade bilden av Lona)PussKram Godnatt Karolin

Vi är alla olika?

Söndag förmiddag, regnet har satt sina spår på marken, solen skiner inte som här om dan, och ja varför i hela friden har jag inte gått upp än? Min mage har nog låtit iaf senaste timmen. Mamma har hunnot åkte på massage och Anton sover fortfarande, som vanligt vill säga. Imorgon äre jobbet som gäller. Sista veckan. 
Idag ska jag antagligen leka med Elin, men vad vet jag? Jag ska iaf börja dagen med en redig frukost :)PussKram Karolin

RSS 2.0