Nice

Imorgon börjar jag skoldagen kl 08.00 med återläsning,
och sedan sjutimmar senare har vi äntligen påsklov! :)PussKram Karolin

Folketshus

Så var den slappa skoldagen över, och jag har återvändigt hem. Elin gick precis, she was going to the stable :)

Idag har vi först haft a-pass från 9 till 10,
sen hade vi dans, eller ja idrott fast vi hade dans. Från 10.30 till 11.30
för att ingen skulle gå ner och äta tidigare än schemat hade vi träff 12.00 till 12.15
Klockan 13.00 skulle vi samlas vid kolla på film i biografen :) Haha

Och vi skulle först ha sett en romantisk film, eller iaf en tjej film eftersom det bara skulle vara tjejerna. Men nejdå eftersom rektorerna inte tyckte att Paulo Roberto var en "bra förebild" då han slagit ner en kille som hänge över honom fast han bad honom att gå ner. Så blev det inställt. Och killarna skulle se film med oss. Så lärarna valde film. Vi kollar alltid på krigsfilmer, filmer då folk blir misshandlade, dödade eller filmer om pojkar. Och så klart blev det så nu också! Men bara för att alla inte gillar romantiska eller bara bra "tjejfilmer" så gillar alla KILLFILMER!! Vad händer med kvinnorsrättighet om vi ska göra som killarna helatiden? Om killarna aldrig behöver se en romantisk film, "dansfilm" eller liknande. Bara för att dom inte tycker dom är bra.
Nej jag blir lite arg bara. åhh..! :@

Iaf nu ska jag läsa på spanskaläxan till imorgon så Ella inte har någon andledning att inte låta mig missa fler lektioner. Nu när vi ska ha "vårmixen" i avenyn :) YES!!
Taket skulle inte bli klart förrens senare och kanske till och med i höst, så de gav med sig att ha den i Avenyn i år :D yesyesyesyes!
PussKram Karolin

TISDAG

Har precis ätit mat, fiskpinnar och mos :) och nu sitter jag här och kollar på Hockey.
Eftermiddagen har spenderats hemma hos Elin ohc vi har gjort både det ena och det andra. Haha.
Ena är att kolla på folk, äta mellis(aprikoskräm och mjölk) och kolla på Tv och det andra är att kolla igenom spanskan och kolla i posten vilket resulterae med att vi gick till Willys och köpte godis :)

Sen ahr jag även hunnit med att "byta webbläsare" eller vad det nu är man ska välja, och nördig som man är valde jag Flock :D haha

PussKram Karolin

Skolan..

Så var veckans än så drygaste dag snart över, lägg märke till snart. Än så länge vet jag inte om hoten bara var tomma ord eller om de kommer genomföras.

Det var ändå "en normal dag" för mig men gud så lång. Jag har bla fått två böcker på näsan släppta uppifrån trappen och jag var nästan nere. Kul? Svar: Nej!
Rose-Marie blev så gott som förbannad på mig bara för att jag bröt av Patriks penna då Tobias bröt av min. För att han inte fick skriva på en ordningsregel: Vid cykel utflyckter med skolan ska man använda kondom. Istället för: Vid cykel utflyckter med skolan ska man använda hjälm, eller nått.
Och blev på så vis boxningskudde på förmiddagen.
Sen får jag inte stå i cafeterian,
har kvarsittning på torsdag morgon, kl 8.
Blev utestängd från matten, inte en gång utan två.
Fick en sk "utskällning" för att jag råkade föreslå att vi skulle sluta tidigare, 5 min på a-passet.


Det var en normal dag i skolan med Karolin Berg. 
Njut om du inte har så mycket aktiviteter på dina dagar, för här delar jag gärna med mig.


Så en bild från skolan får väll duga här.

PussKram Karolin
 

Foton

Nu har pappa fixat strömsladdar så jag sitter vid vid min gamla dator och skriver. Jag har kollat på lite "fina kort" som jag tänkte dela med mig :) haha bäst du kollar nu, jag kan lika gärna ångra mig och ta bort dom.

Amandas Elins och min fot. En häls i sjuan tror jag bestämmt! :)Bandidos, det kan förklara hur gamla korten faktiskt är. Säkert två-tre år (:Som sagt, jag ahr bakom öronen och tröjan knäppt enda UPP!!
Iaf, vette fan vad jag gjorde här men var här med Elin och Sabben, som tog korten. 
Så dom får också vara med här. Eftersom bilden på mig är med.

På väg från ishallen i sexan tror jag, om det räcker.
Måns här var iaf blond.Rummet kortet är tagit i flyttade jag ur från i femman så jag antar att kortet minst är från FYRAN! Det är nästan hemskt!
Det samma gäller det här kortet och jag hade kanske dockhuset på mitt rum länge men det åkte upp på vinden 2004!


Och i samma veva gjorde jag den här, på mina absoluta favoriter.Och den här, det är lite hysteriskt. Men så var det iaf.
Sen har jag ett kort som jag vet någon kommer döda mig för, men det skiter jag i :) Så njut så länge det finns här!Nej nu orkar jag inte lägga upp fler. Men tro mig om jag hittar fler uråldriga kort kommer jag lägga till dom här.
För om ni inte vet det ÄLSKAR jag att kolla på gamla kort. Hur fula dom än må vara.

PussKram Karolin

 


Flickan i den bort glömda stugan.

Här har ni sammanfattningen av berättelsen eller "baksidan av boken",

I den lilla staden Drömma nere i södra Sverige bor Stephanie och hennes bästa kompis Alice. I den frid fulla lilla staden händer det aldrig någonting, olyckorna söker sig till Mandelbo som har nära nog 10 000 invånare, och ligger någon kilometer från Drömma centrum. Tjejerna sommarjobbar i en kiosk vid havet, där det plötsligt händer någonting, alla rykten sprids snabbt mellan besökarna i staden.
Efter en promenad i Grönahillskogen, började Alices hund skälla Haile brukar aldrig skälla. Alice sa att det nog bara var ett djur. Men vad var det som egentligen var i skogen, något som sett dem med de själva inte sett. Filip som är surfinstruktör vi stranden, berättar en kväll om en tjej som blivit kidnappad från sitt hem i Mandelbo. Men har sedan Mars i år inte setts till. Hon är helt försvunnen. Stephs tankar for tillbaka till skogen och vad som kan tänkas finnas där. Kan det vara den kidnappade 16 åringen? Kan det ha någonting med händelsen på stranden att göra?

PussKram Karolin


Sommartid

Så var det sommartid igen, jag kan erkänna att jag mer gillar när man byter till vintertid för sommartid är inte bra på nogot vis, eller finns det fördelar med det? Nackelarna är iaf att: Man börjar skolan "tidigare", man måste gå och lägga sig tidigare, man sover bort dagarna då klockan plötsligt visar 09.34 istället för 08.34, pogrammen man vill se börjar"sju" eller "åtta" det är inte Tv tid då! Fast utan sommartid blir det inte vintertid, så jag lever med det :)Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket jag har kollat på filmer på youtube där jag är med och är väldigt glad över att jag bor i en liten stad, om man ens kan kalla det för stad. Eller jag läste någonstans att om man har rondell och McDonalds är det en stad. Aja vad jag ville komma fram till är att vi skulle inte ha fått dansat lika mycket om vi bodde i en större stad som Stockholm tillexempel, för där finns det fler unga som dansar och vi skulle inte vara lika eftersfrågade.

Sen har jag skrivit nästan två sidor till på min berättelse "Flickan i den bort glömda stugan" haha askalas :D 
Ni kan få ett smakprov senare, eller så kan jag skriva "baksidan på ett visitkort" som amerikanska filmmakare säger :) Haha

PussKram Karolin

sábado

Har precis ätit upp pizzabiten från igår,
idag har jag och Elin bestämmt lite till vi ska ha dans med klassen.
Och sen har vi varit en stund på stan också,
det ser inte ut som att vara hemma i denna ynkliga stad när man är vid nya gallerian,
det är för nytt.
Men iaf hittade jag ingenting och Elin gick precis hem så jag ska nog passa på att göra lite Engelska nu när vädret ändå inte duger,
jag hade velat åka skidor!
Nu kom pappa tror jag och jag hoppas han har strömmsladdar med sig så jag kan koppla in min andra dator som cd-saken funkar på :)

PussKram Karolin

Vad är rätt och vad är fel, var går egentligen gränsen?

Jag blir så arg på alla vuxna som tror de vet ngt! Jag kollar på uppdraggranskning och våldtäcktsfallet med "linnea" och"jennifer" och blir arg på alla vuxna som tror saker om "oskar" . Men man är inte samma person hemma som i skolan, att dom står på hans sida bara för att han är en snäll, social person.
Och bara det han gjorde på skolavslutningen är ju lite misstänksamt jag menar ofta man skulle vilja ge alla klasskompisar en blomma, efter att man blivit dömd för våldtäkt, det måste vara endast för att verka snäll, för de vuxnas reaktion på det hela är ju: "En så snäll pojke kan inte ha våldtagit en flicka, och sedan komma och köpt blommor till alla klasskompisar som var i kyrkan till skolavslutningen. Det är bara så omtänksamt bara en mogen pojke skulle kuna göra något sådant!"
Vaför skulle inte"Linnea" kunna tala sanning? Det här är sådant som förstör för oss att våga polisanmäla saker, att alla ställer sig emot en, att kompisarna sviker, de som var hennes "vänner" vände sig mot henne och stälde sig på hans sida. Att hans mamma startade en grupp på internet mot henne var inte särskillt snällt, jag menar skulle du vilja att din mamma dyrkar folk som skulle gå fram och döda någon som du våldtagit, även om du inte skulle gjort det är det elakt mot den utsatte.

Det enda man får höra i skolan/på internet osv. är att man ska våga gå till polisen om det skulle hända någonting, man ska våga tala om för någon, man ska våga säga sanningen, man ska våga stå för vad man gör, för sanningen kommer alltid fram. Ja precis, han är dömd för två våldtäkter men fortfarande finns det folk som inte tror tjejerna. Det är så sjukt, visst jag vet inte heller om det är rätt, men "oskar" erkände för polisen och det finns bandat men ändå tror dom honom inte! Dom tror han är oskyldig, och det gör mig arg. Alla vet att man har olika sätt att betesig på beroende på var man befinner sig, skulle du behandla kungen som din egna bror/syster? skulle du slå din bästa kompis? skulle du vara uppkäftig och oförskämd som du kanske skulle vara mot en lärare du avskyr mot dina far eller mor föräldrar? nej trodde väll det!

PussKram Karolin


Pluto

Nu sitter jag här i mitt, faktiskt väldigt städat rum, för att vara mitt vill säga.
På andra våningen i den oranga tegelstensbyggnaden som finns här i våran otoligt STORA stad.

haha okej jag ville egentligen bara svänga in och säga att jag är sjukt taggad för let's dance final och jag hoppas för  allt i världen att Claudia vinner :)

Pappa har nu kommit hem med mat så nu ska jag ta och hugga in i min Pizza och bädda ner mig i soffan med en godis skål i knät och njuta av helgen! :D

PussKram Karolin

100326

Dagen idag har jag tillbringat i skolan, en ganska chill dag faktiskt.
Förlängt klassråd, då man fortfarande inte får vara i aulan.
På rasten här gick jag Felicia och Elin till badhuset och pratade med Peter om händelsen igår och vi fick pengar tillbaka eftersom vi blivit orättvist behandlade.
Arbetspasset var som vanligt, eller få lärare så det var soft.
Hälsan, ingen lärare fast jag hade elevråd, i 1tim och 15min...
Svenskan, fort. elevråd eftersom det drog ut på tiden.
Lunch, fick reda på att jag och Elin inte får stå i cafeterian på torsdag, men så blir det om man är lite full i fan.
Spanska, alla barnen kollade på happy feet, utom karro, Elin, Amanda, Alex, Kribba och Anton för dom var inte här igår.
Sen på elevensval skulle jag, mamma och brormin till Räfsnäs och ta "familje foto" men jag kom tillbaka efter ett tag.

Ja det var väl vad som hänt idag,
nu har jag precis setat och ätit Ballerina kladdkaka doppad i mjölk ofc. Mums!
nu ska jag snart packa väskan min och gå till andra sidan järnvägen och till pappa.

PussKram Karolin


22.07

Nu ligger jag här med datorn i knät,
har precis, eller snare för ett tag sedan ätit våfflor,
och kollat på GW,
som jag helt ärligt kan säga är ett av mina favorit program,
jag älskar allt, från spökerna till romantiken det är så underbart,

Jag ska snart stänga ner och bege mig in i drömmarnas värld, "jag ska bara", som Alfons säger.
I'll just fix some stuff first.

Godnatt

PussKram Karolin


Engelbrekt


Idag efter skolan gick jag Elin Ström, Amanda Shala, Alexander Ekberg och Kristoffer Schander till invigningen av "nya gallerian" och åt tårta :D Haha, jag hade på dagen gått runt och typ klagat för att jag inte skulle få gratis tårta, men Ella skulle på nått möte så vi traskade upp på stan kl 2. Vi hamnade där och fasnade på en och annan bild som jag nu hoppas inte kommer tryckas.. Vi gick en vända och kolla efter godis, eller lite på kläder och så också, men vi hamnade tillslut inne på Åhléns och satt där någon minut eller fem, sedan beslöt vi att gå till skolan där dansgruppen haft möte.
Och vi splittrades åt flera håll, jag Elin, Amanda Lindholm och Sussie Thunberg gick till djuraffären och kollade på sköldpaddor, så söta! Alla djuren var så klart söta, undantag tusenfotingen och spindeln.
När vi kollat klart Gick sussie upp på stan igen och vi drog hem till mig.
Så vi har setat här och chillat lite, kollat på bilder och lyssnat på musik.
Nu ikväll ska jag nog kolla på Ghost Whisperer om det är ikväll?

I skolan idag har vi haft bad, så kul! Nja.
Elin, jag och Felicia Lerbrink busade till det lite och gick till äventyrsbadet, dummt gjort.

Nästa onsdag har vi "temadag" i skolan, en tjejdag. Och killarna skulle då egentligen har träffat Paulo Roberto, men så blev det inte som tur var. För varför skulle dom också få ha kul den dagen!? :)
PussKram Karolin

Tråkigt!

Idag har jag inte gjort någonting vettigt, eller för utom engelskanationellauppsattsskrivningsprovet,
när jag kom hem åt jag mellan mål och kollade på tv. nu sak jag kanske gå till Elin eller om vi tar en promenad :) Vet ej,
Imorgon har vi bad längtar då absolut inte.
Sen har vi massa andra tråkiga lektioner också men jag har inte kvarsittning jävlansskönt kan jag lova..PussKram Karolin

Falun

Idag har jag tillbringat dagen i Falun med pappa och Evis, Ella var iåfs också med.
Det har varit otroligt snöväder helatiden, om ni nu inte varit ut eller kollat på skidloppen som var idag tycke jag det var lika bra att tala om det för er.
Jag har totalt idag sprungit upp och ner för mördarbacken 6 gånger (3 upp, 3 ner)

Hamnade på tv gjorde jag också! :) Haha

ca10.44 brevid en polsk flagga :) Gud vad nördvändigt! Det lär väl nästan vara töntvarning på det här eller?
http://svtplay.se/v/1935234/skidor/langdskidor_varldscupen_falun_damernas_10km_fristil

nej nu ska jag slita mig här ifrån och gå ner och kolla på tv.

PussKram Karolin

Ella och Indra :)

Snön börjar försvinna nu, det är inte bra för om snön är kvar och det är kallt kan man åka skoter på påsklovet och ha den traditionella pimpeltävlingen i Närsen, men om man inte ens kan vara på isen är det meningslöst.

Vet ni vad jag faktiskt inte har insett förrens nu, jag har väldens sötaste hundar här hemma.
Nu vet jag med 100% chans att Elin kommer asgarva när hon läser detta så, varsågod!:) haha

Nu kommer snart Elin hit så jag ska ta och öppna, sedan ska vi bege oss till Sporthallen till idrotten till omklädningsrummen till bassängen för idag har vi bad :) Jag tycker att det är meningslöst men det finns ju dom som aldrig fått lära sig simma sen lär man ju påminna sig själv hur man gör? Aja det står säkert i läroplanen.

PussKram Karolin

...

Att jobba under stress är inte alls någonting jag klarar av,
om jag har för mycket att göra struntar jag i allt jag ska göra,
somliga skulle nog struntat i vissa saker men ändå göra en av sakerna,
jag gör inget om jag blir stressad,
vilket resulterar att jag har börjat halka efter med alla läxor, inlämningar osv.
det är jobbigt men så är det,
i inlägget "varför?!" har jag längst ner skrivit vad jag skulle göra under en kväll,
tror ni jag har lämnat in allt än?
svar: Nej!
jag kan inte göra någonting om jag har för mycket att göra,
och när inlämningsdatumet har passetat glömmer jag allt,
ekonomiuppgiften i hem- och konsumentkunskapen lämnade jag in nu i helgen,
den skulle ha varit inne tisdagen den 16 februari tror jag,
min mona lisa skulle varit inne onsdagen den 17 februari,
den lämnade jag in i går.
Min tatuering skulle in onsdagen den 10 mars,
är jag klar?
nej,
Allt sammlas i en massa, och stället för att göra den mindre slänger jag iväg den och får lov att bli påmind eller få en kommentar av lärare att jag måste lämna in för att behålla mitt betyg,
det ska jag göra en ändring på,
eller jag ska försöka,
jag tänker inte längre sitta sena kvällar med gamla uppgifter sammtidigt som de nya.
NEVER MORE
men jag vet att det inte kommer gå, men så länge jag inte säker något betyg, och höjer mig i de ämnen som jag inte lägger efter i,
kommer jag nog fixa det här.

PussKram Karolin


Bubblan

Dagen började men sovmorgon till nio sen till skolan och göra nationella provet i Engelska... Det gick väl ganska bra, och det var garanterat lättare än de prov vi har fått tränat på. Men med någon lucka här och där så lämnade jag in provet med en nöjd min. Det kunde ha gått sämre. Så det är väl bara att vänta på uppsatsskrivningen, då läraren som rättar antagligen kommer få sig ett gott skratt :D Haha

Nu har jag också bokat biljetter till programmet bubblan som jag och Elin ska på om vi nu får :) Skulle nog frågat först... :s Haha nej jag vet att jag får :)

Nu om 20 min kommer mormor och hämtar mig och jag åker till Källbotten på träning, riktigt isit men jag kar klister som bara den. Haha

Och sen kan jag bara säga att det där om påskmixen i Avenyn idén försvann idag..  Men det är kul i Aulan också :) Fast nu kan det bli en vårmix som vi hade i sjuan, för dom är inte klara och det är farligt att vara i Aulan pga all mögel(möggel, inte vetjag)

PussKram Karolin

Den enas bröd, den andrans död.

Jag har inte haft tid med dator, det förklarar min dåliga uppdatering :)
Men veckan har varit normal, vad jag kommer ihåg iaf.
Men det bästa är att dom håller på att byta tak i aulan och i trappen dit så om dom inte hinner klart till v.12 så ska vi kanske ha påskmixen i Avenyn! Vilket betyder att eftersom jag Elin och Erika fixar ljuset får en större, roligare och coolare utmaning :) Så häftigt, det finns ju lite fler lampor där an i skolan :D Men nackdelen är att vi lär lära oss hur allt styrs igen och med massa prov så har vi inte tiden som behövs men så länge jag sköter mig i skolan får jag nog missa några lektioner :) Så jag ska köra stenhårt från och med nu.

Sen undrar jag bara vad det är för folk som bor i vårat avlånga land! Varför åker inte Willy ut ur Let's Dance?!
Jag menar topp tre är väl och ta i? Han är den enda i tävlingen som fortfarande får poäng under 4. Jag sörjer iaf att Molly åkte ur i går, fast jag är otroligt glad att hon kom så långt, nu är det bara för Claudia att vinna tycker jag. Fast Mattias är ju bra han med men inte lika som henne.

Aja nu vidare till nästa tävling jag vill att Salem Al Fakir ska vinna, eller iaf komma högt :) Eric Saade också. Men bara en kan vinna så jag hoppas på någon av dem. Fast det kan finnas någon mer som är bra jag kommer inte riktigt ihåg. Men jag står ialla fall fast vid de två än så länge :)

PussKram Karolin

100309

Igår fyllde mamma och Ebba år :) Stort grattis till dom :DIdag efter skolan gickjag först till Ullis och hämtade kakor efter som jag ska med till Göteborg den 25 maj. Jag har redan sålt 2 burkar så det ska nog gå galant :D haha så om du är intresserad att köpa kakor/kolor hör av dig! (:
Sen när jag kom hem var mormor hemma och hon hade gjort pankakor :) Jätte goda! :D
När jag ätit klart, började jag på So häftet, bättre sent än aldrig, eftersom läxförhöret är imorgon haha :D
Nu sak jag iväg på skidträning i Källbotten. Kulkul :)

PussKram Karolin

Vasaloppet

Dagen började med att jag halv åtta slog på Tvn imorse då sändningarna från Sälen började.
Pappa fick en tid på 05.54.59 och hamnade på en 2123dje plats.
Och vinnaren Jörgen Brink på tiden 04.02.59
Vinnare av tjejerna var Susanne Nyström på tiden 04.33.07

Nu har jag precis ätit och snart kommer mormor och morfar och fikar. Mamma fyller nämligen 39år imorgon :)
Så nu ska jag plocka ur diskmaskinen och börja baka muffins till imorgon (:

PussKram Karolin

Allt och inget.Idag har jag varit lite här och där. Och gjort lite allt möjligt :)
Jag börade dagen med otroliga fem timmar vid datorn/ kollade på film. Mina ögon höll nästan på att ramla ur så jag bestämde mig att äta lite sen frukost, och kollade klart på filmen. Vid ett tin var jag på klädd och började gå mot sporthallen. Klockan två hade vi, eller "mitt lag" match. Jag var/är coach, och eftersom de andra lagen dragit sig ur var det bara en match, som vi så klart vann! :D 1-0 Så imorgon kl 13.00 är det Final. Som jag tyvärr inte kan vara med på. Men jag gör ingen sur min för det. För jag känner på mig att de vinner! Hah och så ska jag åka slalom med Elin, Marie, Joel, Agust, Mamma och Anton (: I alla fall, efter matchen kollade jag lite på de kommande matcherna och gick sedan hem och åt pyttipanna och stekt ägg. Kollade på nexttopmodel och gick senare till Åhléns och köpte ett grattis kort till Hugo som fyller 1 år på lördag :) Han har blivit så gammal, så fort! :) Jag gick till mamma och lämnade kortet och letade på frimärken. När jag skulle gå hem såg jag att pappa inte hämtat nån mackasak till bilen som vi lämnat hos mamma i söndags, för Ella var med till Mora så vi hade nätet mellan skuffen och baksätet aja. Och den var lite stor och lite lång säkert en meter och 20 cm eller så! Hela vägen från Högbergskyrkan till Pluto! :O hah det är inte så långt men alla kollade på mig som om jag var dum i huvudet! När jag kom hem hit började jag packa och sen satte jag mig med datorn i knät med fötterna på sängen och ja nu sitter jag kvar här :D Pappa och Evis skulle handlar så jag väntar till dom kommer tillbaka innan jag går till mamma.
Jag tog mig tid att fixa melodifestivalen låtarna i morse så jag har lyssnat på dem om och om igen :P haha sen ahr jag New Moon också men den var lite hackig så ska fixa den på nytt, när jag säger fixa menar jag så klart köpa på internet, billigt. Haha 
Nu kom dom hem så ska packa det sista och bege mig till andra sidan järnvägen :DPussKram Karolin

 


15*F :)

Ännu en dag med fint väder! :)
Tummenupp för det!
Idag ska jag nog antagligen vara ute, igen :)
Men jag tänker i alla fall ha varmare vantar för mina händer var som isblock igår, haha

Igår var jag hemma hos Elin så gott som hela dagen. Vi var så klart ute i snön (:
Nu är det inte heller moln på himlen men sprecis som igår kan de väl dyka upp senare. Typ när solen går upp. Men jag tycker mig se den skymta vid horisonten, eller iaf så långt jag kan se bortom bergen skogen äh vettefan.
Jag ska nog gå upp och äta frukost nu, min mage vill nog det läldigt gärna tror jag. Haha :D

PussKram Karolin 

Frukost

Nej gud nu måste jag gå upp tror jag, klockan är ju 08.44
Men jag orkar inte jag väntar nog till kl 9 sen måste jag äta frukost.

PussKram Karolin

Tisdag

Så har det redan gått fyradagar sedan sportlovet började, det går nästan för fort!
Aja den här morgonen har jag börjat med att kolla på Vakna! Med the Voice! och nu lyssnar jag på Äntligen morgon på mixmegapol :)
Idag ska jag hålla mig ute tror jag det är så härligt väder, inga moln och säkert några minusgrader kring -10 :)
Och visst längtar jag till sommaren, men tänk om det vore sista vintern med snö.
Snön får gärna försvinna efter lovet tycker jag (:

 

PussKram Karolin

RSS 2.0