vecka 30

OMGMG! vilken jäktisk(?) dag, efter lunch kom det folk nästan hela tiden to the café in disponentparken där jag spenderade mesta delen av min arbetsdag, disk överallt, fika som bara tog slut, kassaapparaten slutade funka typ, varmt, stressigt och ja helt sjukt var det. Jag jobbade över till tio i fyra så mamma skjutsade in mig till dansen, i halv panik hittade jag kläder som jag kunde ha på mig också när vi svängde förbi hemma. Kommer dit, lär oss massa nytt, slutet och ja. Kl 6 var det dansuppvisning. Tre danser, plus två tillsammans med de andra grupperna. Och sa jag att vi lärde oss slutet en timme innan? Men jag tyckte iaf att det gick bra så.
Nu är jag fett trött, blev inge grillning hos Sara och ingen skjuts till Beachen så jag och Elin hade det trevligt för oss själva :)
Alltså, den här veckan! Jag är helt slut :O Eller inte helt men nästan, börjar jobba kl kvart i nio, slutar halv tre för att hinna med bussen till Stan, dans kl fyra, hemma kvart i sex. Äter, sitter vid datorn går och lägger mig. Ja, så har min vecka sett ut, ganska enformig. Men den har ändå varit bra, dansen har varit otrolig, jobbet har varit bra. Två veckor har jag jobbat, det är det längsta jag någonsin gjort. Ja faktiskt nästan det enda jobb jag haft. Om man nu inte räknar skolan som jobb, men man tjänar inga pengar så, nej.
Nu ska jag kolla klart på New Moon, sen kommer jag nog sova bort hela dagen imorgon, usch! Hatar att sova bort dagar, ska nog ställa klockan på elva iaf.

PussKram Karolin

-

Nu väntar min säng på mig, imorgon bär det än en gång av till Grängesberg. Med jobb på menyn, på fredag hoppas jag på grillning hos Sara, ska bara få tillåtelse att åka dit för pappa först.. men känns som att det borde gå. Men vad vet jag?

Go'natt

PussKram Karolin

Utelåst..

Sitter här, med lite mörda i soffan och ser på TV, Dagen började som gårdagen, jag tog bussen till Grängesberg och disponentparken. men idag slapp jag köket. Jag fick istället tillbringa dagen uppe i cafét. Mycket trevligt, men imorgon blir jag tillbaka till köket igen. Antar jag.  
Efter jobbet åkte jag hem och bytte om och drog mig till sporthallen, där dans stog på menyn. Ett jobbigt men skönt pass.
Väl hemma stälde jag väskan på bänken och började rota efter nyckeln, men fann den inte! För den ligger i jackfickan, inne. Anton skulle sova hos Benjamin, mamma var somewhere på dans och extra nyckeln som finns hos mormor och morfar trodde jag först var omöjligt att få tag i för jag trodde mormor och morfar hade farit till Norge, men jag kände direkt ingen panik, med en mobil i min hand skulle jag ha kunnat checka in hos vem som hellst? typ iaf. Jag började iaf att ringa Anton, som var i stan iaf. Hade han nyckeln med sig? Nej! För den hade han kvar hemma, inne. Jag ringde mamma i hopp om att hon inte hunnit så långt, men dock så hade hon det, hon sa att jag skulle ringa till Harnäs, och jag sa att de var i Norge, men det var dom inte. Så eftersom ajg inte hade pengar på mobilen ringde hon, upptaget, hon ringde antagligen igen för morfar ringde upp mig och frågade om jag ville in, så han satte sig i bilen och 10min senare stod han på trappen och låste upp dörren.
Jag går in, säger tack och hejdå till morfar, slår mig ner i fotöljen vid TVn och lägger datorn i högsta hugg, i knät alltså. Nu har jag precis värmt på lite food som står brevid mig. En dusch på det och jag är ny duschad?
Haha, jag ska iaf slita mig härifrån, äta upp min mat och slå mig ner i soffan igen.

PussKram Karolin

100726

Idag blev det pankakor för hela tradeluttan, från halv tio typ till två har vi stekt pankakor. På tre arbetsdagar har Amanda och jag förbrukat omkring 70 ägg, endast till pannkakor. Denna vecka slutar jag halv tre, för kl 4 äre dans för min del. Första gången var idag, mycket kul. Trodde att jag som vanligt inte skulle hänga med, men tycker själv att jag fixade det där skapligt bra :)
När jag kom hem hjälpte jag mamma med pelletsen och hällde, ofc, en halv påse på golvet, så det var bara att greppa sopborsten och börja sopa. Nu har jag setat vid datorn ett tag och på köpet näst intill fått damp på internet, för det vill verkligen inte funka till min dator men nu gör det det tillslut. Jag sitter här i väntan på att vattnet ska bli varmt, så jag kan ta mig en dusch. En svalkande dusch, gud så skönt!
Sen skulle jag egentligen ha varit till Borlänge och fixa pass idag men så blev det inte, för vi ska skuta upp det till september. Hungrig är jag också, ska nog se efter vad vi ska äta.

PussKram Karolin


CHOGLAD?

Dagen igår började med att jag pappa och Evis åkte upp på stan för att jag skulle köpa mig en ny mobil, vi var in på telia, men jag hittade ingen som dög. Vi åkte upp på elgiganten, jag hittade en som jag sett i tidningen, en jag ville ha alltså. Pappa har typ rabatt eller så på telia, vi åkte dit och frågade om dom hade den eller kunde beställa hem den, jag vet inte riktigt svaret men tror att det inte gick att fixa den mobilen. Eftersom jag hade bestämt mig för den är det på någe vis svårt att ändra sig, men han som jobbade där visade en mobil, en samsung. Den var inte lika som den jag ville ha men ändå okej. Dom hade en demo(?) som jag skulle få köpa isf om jag ville ha den. alltså samma telefon, sammafunktioner, bara att telefonnissen i affären hade användt den, någon månad innan det kom en nyare modell,  han hämtade den och visade lite funktioner osv. jag blev mer och mer övertygad och tillslut, ja typ iaf, älskade jag den. Och så blev det, nu har jag christina (lång historia, det är något du kan diskutera med namngivaren, *host* Elin *host*) här brevid mig, en svart samsung GT-I5700. Och jag kan lova att jag gillar den mer och mer. Men iaf, efter stan åkte vi hem, jag åt och drog till Elin, vi hade picknick(?) och gjorde vad vet jag, haha :) Vi gick senare hem till min mor, eller iaf till huset mamma är i Malung på dansbandsveckan, för Alex och Amanda ville ha sina brev från mellanstadiet. Vi satt där ett tag och läste, pratade om både minnen och nutiden, haha. Jag skulle hem och äta, så vi splittrades, men efter maten åkte jag och Elin till la casa de Amanda, och satt där ett tag. Först vid datorn sedan på golvet(?) på mandas rum. Elin och jag for hem vid tolv, jag gick och lade mig ganska kort där efter och nu har jag vaknat, sitter i sängen, utforskar min phone och kollar ut på regnet. Eller okej då, jag sitter med datorn i knät också. Haha. Snart kommer kanske Elin hit, eller om jag går dit? Vet ej faktiskt. Men jag vet iaf att vi sak leka today. Imorgon blire jobb, både för mig och för ElinPelin (inte på samma ställe men saksamma). Nu sak jags nog hitta mig en tröja som jag kan wear today :)PussKram Karolin

Jag har inget att säga?

Jag gör inget vettigt om dagarna så mina inlägg blir endast hemma från jobbet eller nu ska jag till jobbet det blir om du inte räknat ut det redan ganska lång tråkigt! Så ni får stå ut med att om jag inte gör någonting eller inte har något annat att skriva blir det för det mesta ganska segt här veckorna fram över. Haha, nu är ni för beredda på det iaf!

PussKram Karolin


100722

Så var man hemma igen, från en slitig, men ändå lugn arbetsdag. Måste nog leta på ett par skönare skor till imorgon tror jag. Men förutom det och att jag har ont i ryggen är allt väl :) Sitter och lyssnar på musik och bara tar det allmänt lugnt, senare i Augusti ska vi på kryssning till Tallin, så jag lär fixa ett nytt pass.. ganska behövligt, det har visserligen inte gått ut riktigt än, men jag säger bara det att jag var inte världens snyggaste för 5år sedan. Inte för jag är det nu heller men ni förstår nog vad jag menar. 
Det känns gansak skönt att den otroligt varma och blå sommaren börjar återgå till svensksommar nu när jag är inne på dagarna, jag hade fått spel om det hade varit kanonväder. Jag lovar! Men regnet på förmiddagen var kanske lite överdrivet, jag gillar iåförsej regn. Men, ähh.. det är komplicerat! 
Ska nog ta och äta mellis or something.

                                                                                            Närsen 2010

PussKram Karolin 


nattinatti

Nu sak jag krypa ner och sova, en välförkänt god sömn. Enligt mig själv iaf! :) Jag börjar bli mer och mer taggad inför skolan,  men jag vill absolut inte att sommarlovet ska vara över! Nu har jag det sagt, så det inte blir några missförstånd. Haha.

Jag sitter här och kollar på kort på facebook, och det finns så många minnen där, det är sjukt, jag har mer än engång börjat garva helt själv här framför datorn. Åt allt från roliga miner till roliga stunder, det lät lite som samma kategori menmen. Jag saknar det så otroligt mycket, jag saknar nästan allt, kompisar flyttar, och vissa kommer jag aldrig se igen. Både bra och dåligt. Så jag uppmanar iaf 9D att verkligen dyka upp på klassåterträffen om 25år!

Nu sitter jag här och lyssnar på världens bästa Miley Cyrus, Miley Cyrus – Permanent December lite sömn på det och jag sover?

PussKram Godnatt!


Blå och vit, fågelbajs?

Jag fick ett ryck precis och städade bort alla kläder som fanns på golvet, i sängen, i fotöljen och på skrivbordsstolen. Jag blev nästan lite förvånad över hur liten gaderob jag egentligen har, för mina kläder får nästan inte plats! :OEller som man säger, finns det hjärte rum, finns det skjärterum så jag pressar in kläderna, men det blir kanske inte så himmlans fint, så.. Jag behöver en större gaderob!Jag ska köpa en kinda byrå, så får väll köpa modellen större och förvara kläderna i den. För man kan inte ha för mycket kläder, bara en för liten gaderob! Det finns bara ett litet men här, jag har två gaderober, en här och en hos mamma, bara att båda två är för små!! Jag kanske lär ändra mitt citat på en gång, för jag tror jag har för mycket kläder. Nje det kan inte vara möjligt, jag har aldrig något att ha på mig. En walkincloset vore kanske inte bad? synd bara att jag inte har en sådan.. hm..
Nej nu lägger vi det åt sidan, jag lär måla klart mina naglar, för jag har tydligen bara målat ena handen?

PussKram Karolin

Ännu en dag

Så var jag hemma från dagensarbete, 7 timmar i 27 grader, det kan väl inte bli bättre? Haha nej men dagen har runnit på.  Har varit hemma nu ett litet tag och bara känner hur fötterna inte vill göra som jag vill. Dom är som resten av mig, trötta. Men en dusch och glass senare är jag nog på benen igen :)
Men jag säger bara att jag är tacksam över att jag inte behövde steka pankakor sex timmar idag, för det fick Amanda göra!
Ska nog ta en dusch sätta mig ute på balkongen, eller min fotölj ser ganska skön ut den också, och läsa a bit in my book :)

PussKram Karolin

Jesper Boesgaard

Det är helt sjukt! Denna Jesper och hans kompisar var nere vid badet i Söderbärke när jag och Agnes var där, Agnes bjöd dem upp till Moa, vi gick och snackade med dom på vägen tillbaka och visade var de skulle, dom skulle hem och hämta dansköl och komma förbi senare. Och nu idag fick jag reda på att han hade sjungit där, och det hade låtit bra, eller mer än bra. Att han kommit trea i X-faktory i Danmark. Tänk om jag hade vetat vem det var innan då hade jag inte låtit honom vara ifred en enda sekund! Han är ju helt otrolig!

 


100718

Vaknade runt 10-11 gick upp and take a shower, var nära och typ svimma(bakfylla?) så gick och lade mig igen, vaknade igen kring två-tin(med en klar tänkande hjärna, det hade alltså lagt sig) av att pappa kom in och sa att vi skulle till farmor och farfar för Carina fyller år idag. En halvtimme senare var vi på väg till Söderbärke och hämtade min mobil och min tröja som jag klumpigt nog glömde där igår.. sedan åkte vi tillbaka till Smedjebacken och fikade, nu har vi pprecis kommit hem och jag är så otroligt trött. Ska nog sätta mig och kolla på film eller så.

Jag vill iaf tacka för gårdagen :)

PussKram Karolin

3minuterösregnmuller&kraftigvind

En fråga jag ställt mig många gånger är varför man bor inne mitt i landet, varför man inte bor i en större stad eller varför man inte har en rå häftig sommarstuga vid havet. Varför drömmar är så svåra att bli verklighet och varför vissa vänner alltid kommer finnas kvar. Varför vissa har det bättre än andra och varför världen känns så liten ibland. Nu blev det här mer än en fråga, men mitt budskap är nog till sammans: När jag flyttar härifrån, kommer jag då få ett bra jobb, ett som jag är nöjd med, får bra betalt. Kommer jag förlora mina gamla vänner bara för att vi flyttar isär? Eller kommer jag vilja glömma dom? Varför skulle jag vilja det? Hur som hellst, jag vill så mycket. Men allt har nästan med pengar att göra, och jag vet inte ens vad jag vill bli, nu har jag typ två år på mig att bestämma inför högskolan. Kommer jag välja rätt, eller kommer jag bokvar i den här hålan i resten av mitt liv?
Det var ett himmla långt budskap, rättare sagt det var nog inget budskap utan en fortsättning på början, så jag gör ett nytt försök får se om det funkar bättre, mitt budskap är att jag vill leva lyckligt, och få andra att också göra det.

PussKram Karolin

ÖLAND!

Så har jag återvändt(?) till fastlandet, min vecka på Öland har varit fantastisk, blå himmel, Tempraturen har varit kring 30 hela tiden och vattnet har nästan brännt på fötterna vid vissa tillfällen, inte ett moln på sex dagar, eller man kanske bara säger så där om molnen för egentligen vet jag att det fanns något moln där ibland. Men iaf, vi har badat sett långe Erik, brorsan till Jan. Varit och badat sett kor, borgholmslott, kameler, får, väderkvaner, kungafamiljen, inte victoria men de andra. Vi var på Victoriadagen och såg artister och jag, som jag är skaffade mig autografer av de som var kvar (Eric Saade, Molly Sandén, Martin Stenmarck, Peter Jöback, Martin Emtenäs, Charlotte Perrelli) Det har varit så otroligt kul och underbart, och jag kan tillochmed lova att det inte var sistagången jag var där. Men att beskriva hur det var med text är så drygt att läsa så jag lägger guldkant på det hela och lägger in de bilder som finns på datorn :)

Ölandsbron

En del av borgholmsslott

En sten rest av ölandsbefolkning och en jaktklubb till minne för Kung Karl XV

Från Campingen

Maritn Stenmarck

Eric Saade

Lisa Nilsson

Charlotte Perrelli och Görgen Antonsson

Amanda Jenssen

Kungafamiljen(Endasättet att få ett kort som det syndes att det var dom var via storbildskärmen)

Peter Jöback

Prins Filip och Charlotte Kalla

Alla som var med(framför hon i vit klänning till vänster sitter kungafamiljen)

Molly Sandén och Eric Saade

Jag var ju såklart tvungen att prova kungensstol! :) haha (kul att man blir extra fet om man vänder en bild)

När jag ändå höll på tog jag sen sväng upp på scenen också (som sagt innan, tjockleken)

Borgholms hamn

Borgholms hamnKanske lägger in fler bilder som nu finns på mobilen senare :)

PussKram Karolin


I be back17/7! :)

Japp, imorgon går tåget till Öland, eller tja rättare sagt till kalmar, där mamma plockar upp oss. Hon har varit där på dansbandsveckan. Den slutar idag tror jag så jag och Anton ska åka ner dit och semestern kan börja. Jag tror inte jag kommer ha möjlighet att blogga så jag säger puss och hej, vi ska vara där till fredag, en riktig husvagnssemester. Med familjen. Har inte så mycket mer att säga, imorgon 8.31 går tåget, till Mjölby. Sen vidare till Alvesta. Och vidare till Kalmar. Så nu vet ni :)

PussKram för den här veckan!

Solen och dess moln

Även om solen kanske inte är framme, himmlen kanske inte är lika blå som igår så är jag ändå ganska nöjd med dagens väder, det känns lite som att jag levt i en dröm, det har inte regnat där jag varit, förutom när jag åkte bil i Västerås, det har inte blåst storm, och jag har fått lite färg. Men nu när man sitter här och saknar allt från gårdagen. Känns det ganska skönt att kunna göra någonting utan att stekas upp. Jag menar det är fortfarande varmt ute, och det ap regnar inte, så jag är nöjd. Jag ska nog sätta mig och läsa ut min kära bok, så jag kan börja på en ny någongång :)
Men först ska jag äta lite frukost.

PussKram Karolin


Intagen!

Jag kom in, jag kom in, jag kom in!!! Vet ni vad? Jag kom in! Hör de ni? JAG KOM IN! Nu tror jag iåfs att alla kom in, det stod nått sånt, men jag ska iaf spendera tre år på Eko :) Alltså, Eko10 tjaaallalalala, eko10 tjallalalalaa. Eftersom jag inte haft inloggningspappret och datorn på samma ställe, så blev det mer och mer spännande, nervöst osv. men nu kan jag slappna av för YES! JAG KOM IN!

PussKram Karolin

Ganska otroligt men ändå inte.

Jag lovar ni kan aldrig gissa vad jag gjorde nyss! Jag var ute och sprang, jag vet kan knappt tro det själv. Alex kom ner och frågade om jag skulle med ut och springa, tänkte först nja tror inte det för jag var ap trött i benen och hela kroppen var seg, men sen kom värsta energikicken, precis som om det var meningen. Så mitt svar blev istället Nja, eller okej då jag drog på mig kläder och åkte till mamma och hämtade skorna. Vi sprang ett varv runt marnästjärn och inte bara det! Jag sprang ett helt varv. Pappa hade tydligen sagt till Alex att det typ var en procents chans att jag skulle med, så då blev det ännu roligare att jag faktiskt hängde på.
Nu har jag precis duschat och fem min efter att jag slog på TVn gör Spanien mål! Jag blev, ofc, glad för jag vill verkligen att Spanien ska vinna den här matchen. Hellst vill jag ha vinst i finalen mot Holland också, men man kan inte få allt här i livet. 
Nu ska jag stänga ner dumburken och se klart på matchen, ciao! :)

PussKram Karolin
 


100707

Idag har jag vart i kyrkviken till tre? efter det åkte vi hem, jag och Elin gick till mamma och vattnade blommorna innan vi gick till Elin igen. Vi la oss och solade, men slutade med att vi båda låg och sov. Har precis ätit mat nu, för tillfället kollar jag på allsång på skansen, antar att det är repris från igår eller så.
Riktigt sugen på glass är jag också! Vi har glass i frysen, tror nästan jag ska ta mig en. Eller? vi får se.

PussKram


Väster, Väster, Västerås!

Dagen idag startade för min del halv åtta, jag pallrade mig upp ur sängen och ställde mig upp. I min egen bastu, det är så sjukt, så tanken som slog mig var, var i hela friden får man tag i ett sommar täcke?, Iaf jag klädde mig, bytte om minst tre gånger, som vanligt alltså, gick upp i köket, bad lite snällt till hundarna att gå och lägga sig, fungerade det? svar nej, så jag röt i lite och de tassade iväg så jag kunde komma in i köket och öppna kylen, ta ut mjölken och i sin tur hämta flingpaketet från skafferiet. Jag skyfflade i mig det, diskade tallriken, lunkade ner till mitt rum och kollade mig i spegeln, kollade en snabbis på mina kruslockar som Elin gjorde på mig igår, tänkte hoppas för all del att Elin har sina kvar också, hon hade ofc inte samma sort, det hade varit pinsamt! :O hah. Jag kollade ut genom fönstret och såg en väl bekant saab, kilade ner till vägen och hoppade in i bilen där Elin, Marie och Emma satt. Sen bar det av till Västerås. Elins tremänning Emma skulle till sin moster i Västerås så vi svängde in där lämnade henne, och fikade.
Efter det var det shopping på menyn, dagens runda slutade med sju tröjor (linnen/kofta/t-shirts), två par byxor(leggingsjeans/sånna där sköna trekvart?), två par skor(tyg skor/"hoppa i skor"), ett par turkosa glajer, nagellack, två par örhängen och sist men inte minst ett arband. :)
Elins moster(Maries syster) kom när vi var klara på stan, vi gick och åt på ett ställe, efter typ ett varv i hela stan, och sedan åkte vi till Bauhaus? innan vi svängde in på Ikea, där jag införskaffade mig ett sommartäcke så passande, och en fönsterlampa, för jag har lagt märke till att min är ovanligt ful. Men iaf, vi skjutsade Maritna till stan där hon ställt sin cykel och åkte hem till henne, där vi bara satt oss för en stund innan vi for hem. Då vi om och om igen plågade(eller kanke inte plågade) oss igenom
Ison & Fille – Jag Skrattar Idag, Sean Banan – Skaka Rumpa, Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song) och Ke$ha featuring 3OH!3 – Blah Blah Blah
Och ja nu sitter jag här, har plockat in alla kläder, både köpta och de som låg överallt. Jag har också bytt till mitt nya täcke och bäddat rent, det enda som saknas nu är en dusch, men den får vänta till imorgon tror jag, känner inte för den just nu.
Det är kul att min dator cpar.. Ljudet hoppar upp och ner konstant, med den här volym saken i mitten av skärmen.
Så, nog klagat för idag :) För det har varit en fantastisk dag, plus att jag har varit in i alla mina favvo affärer(New Yorker, Gina Tricot, Veromoda, Ikea, BikBok, HM....)och inte bara det, jag har köpt nått på alla av dom utom på BikBok :) haha.  Nu är ni överlastade med strunt, så kan bara meddela att jag lyssnar på Agnes – What A Feeling

Ska nog snart krypa till kojs.Puss Hej!

PussKram Karolin

100704

Är precis hem kommen från Kupolen, har spenderat dagen där med Alex, Anton och Evis. Jag var inte ute efter något speciellt men hittade iaf ett linne som nu ligger på sängen.
Det är så sjukt kvavt, kvaft, kvavft, det kvittar nog, i luften snacka om att det kommer börja åska eller så snart. Senare ikväll ska jag men Alex och Anton på bio, kul :)

PussKram Karolin

Ludvikafesten dag 3

Dagen(kvällen kanske man säger) igår började hos Sara, vi hade kul, grillade och hade kul. Nå Lasse Berghagen blev det inte, men vi satt och lysssnade på någon låt via mobilsamtal. Så det är ju lungt! :) Vi begav oss där ifrån vid nio tin tror jag. Och det gick inte snabbt vill jag lova, efter ett stopp hos Saras syter, telefonsamtal, giftemål och kisspauser var vi äntligen framme vid scenen, bara 10min efter att Ola hade börjat. Vi svassade runt ett tag och halv 12 vare Doggedoggelito :) Efter det gick vi runt lite, men hamnade tillslut i stadsparken, sedan var det hemfärd.


Jag vill tacka alla så mycket för de här tre dagarna, jag har haft så kul och jag har fått många nya vänner på köptet. Iaf en starkare vänskap. Jag är så glad att alla inte var på P&L, för hur kul hade det varit att gå runt på stan själv?
Enda nackdelen med det hela var att mina föräldrar bryr sig för mycket. Jag har fått lov att lämna polarna när det har varit som roligast. Menmen, jag fick ju iaf vara ute till sista uppträdandet :)

Sen fattar jag inte hur det kan bli så innihelvete varmt på mitt rum! Jag kom till och med ihåg persiennerna, men vaknade ändå av att det var som att sova i en bastu. Jaja, ska ta och kliva upp nu tror jag.

PussKram Karolin


Ludvikafesten dag 2

Jadu, gårdagen var så otroligt kul. Men eftersom jag har minne som en guldfisk kommer jag inte ihåg mer än hel heten.
Dagen började med att jag vid nio tin målade bräderna till staketet.
Elin kom vid 12 kanske, då tog jag mig ett dopp i poolen som Elin och jag satte upp i förrgår :) Haha. Eftersom vi inte skulle sätta upp stora poolen tog vi våran "förra" den är väl kanske en halvmeter djup och har en diameter på två och en halv meter eller nått, och sa jag att det är sjöstjärnor och sjöhästar på kanten? Iaf, efter det packade jag klart till husvagnen, Elin och jag gick upp på stan och greja lite stuff. Vi gick en sväng till Denice och hemma igen packade jag klart husvagnen och gick och köpte pizza, vi mötte Denice, Elif och Kate (som förresten fyllde år igår) Vi gick hem med pizzan och Elin gick ikapp dom och väntade på mig i stadsparken. Jag åt och kom sedan efter.
Kan bara tillägga här innan jag skriver vidare att det jag skrev åvan skrev jag vid 7tin, sen somnade jag.. Hahah :)

Väl i stadsparken befann sig folk, fråga inte vilka :) tihi. Och där höll vi oss större delen av kvällen, när vi inte var vid scenen eller på Donken vill säga. Vi var på Eric Saade och Rydell & Quick, fast på R&Q gick jag somewhere och dom andra kom efter senare, tror jag.
 
Jaja, ikväll eftermiddag eller så ska vi till Sara och grilla, innan vi beger oss in till stan :) Får se om jag skriver senare annars kommer det antagligen Ludvikafesten dag 3 imorgon :)

Tack till alla som var med igår iallafall!! :) <3

PussKram Karolin 


Ludvikafesten dag 1?

Nu sitter jag här med snickarbyxorna på, ska måla mig ett staket nu på morgonen är det tänkt. Senare idag sak jag hem till Denice, Kate fyller år. Och senare än så ska jag nog mest hänga på stan. Både tekniskt och inte tekniskt sett. Solen skiner och det r inte ett enda moln på himmlen! Kan det bli bättre?
Igår var jag också på stan, kolla lite på the playtones men mycket på Linda :) Haha.
Nu kom mamma ner ska väl käka lite frukost :)
PussKram Karolin

100701

Va på bio igår med Elin och mamma, den var super! :)
Idag ska jag antagligen upp på stan senare, innan det ska jag hänga med Elin, hoho! tihi:)

PussKram Karolin

RSS 2.0