Folketshus

Så var den slappa skoldagen över, och jag har återvändigt hem. Elin gick precis, she was going to the stable :)

Idag har vi först haft a-pass från 9 till 10,
sen hade vi dans, eller ja idrott fast vi hade dans. Från 10.30 till 11.30
för att ingen skulle gå ner och äta tidigare än schemat hade vi träff 12.00 till 12.15
Klockan 13.00 skulle vi samlas vid kolla på film i biografen :) Haha

Och vi skulle först ha sett en romantisk film, eller iaf en tjej film eftersom det bara skulle vara tjejerna. Men nejdå eftersom rektorerna inte tyckte att Paulo Roberto var en "bra förebild" då han slagit ner en kille som hänge över honom fast han bad honom att gå ner. Så blev det inställt. Och killarna skulle se film med oss. Så lärarna valde film. Vi kollar alltid på krigsfilmer, filmer då folk blir misshandlade, dödade eller filmer om pojkar. Och så klart blev det så nu också! Men bara för att alla inte gillar romantiska eller bara bra "tjejfilmer" så gillar alla KILLFILMER!! Vad händer med kvinnorsrättighet om vi ska göra som killarna helatiden? Om killarna aldrig behöver se en romantisk film, "dansfilm" eller liknande. Bara för att dom inte tycker dom är bra.
Nej jag blir lite arg bara. åhh..! :@

Iaf nu ska jag läsa på spanskaläxan till imorgon så Ella inte har någon andledning att inte låta mig missa fler lektioner. Nu när vi ska ha "vårmixen" i avenyn :) YES!!
Taket skulle inte bli klart förrens senare och kanske till och med i höst, så de gav med sig att ha den i Avenyn i år :D yesyesyesyes!




PussKram Karolin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0