Jag har aldrig kunnat bestämma mig, och nu står det mig upp i halsen! :O

Har precis duschat, snart ska jag stänga av och gå och lägga mig. Imorgon är det jobbet som väntar. Jag har nu senaste timmen (timmarna) setat och räknat ut hur många timmar jag jobbat och hur många jag har kvar. Även så har jag snickrat ihop mina arbetstider för nästa vecka. Och så har jag kontrollerat alltihopa flera gånger. Vore jobbigt om jag slutade tidigt imorgon och fick lov att jbba kvar till 17.40 på fredag.. men jag är ganska säker och jag ska prata med Kerstin imorgon :) Jag och Amanda ska vara i Cafét nästa vecka, Sofia kommer nog kanske också? vet inte hur länge, vilka dagar vi ska vara där osv. men hoppas på att jag får vara där hela vecka. Nu är vi bara fyra sommarjobbare kvar, kanske kommer någon ny imorgon? men det vore konstigt eller? skolan börjar om två veckor. Menmen inte mitt bekymmer.
Däremot så tänker jag mycket på hösten och skolan, mitt hjärta säger MP men ändå EKO, jag kommer jobba innom media det vet jag, men är det helt knäppt av mig att välja EKO då? Ska jag byta till MP nu eller ska jag gå något liknande senare på högskolan? Jag vet faktiskt inte, men jag känner verkligen för att gå här istan, ha allt nära, men hur dumt är det inte att gå EKO, inriktning NV när jag vet att det är media jag kommer jobba med? Jag ska skaffa meritpoäng så det ryker om det, för då ska jag bannemig fixa högskolan, medie. Jag ska luska lite i det där tror jag. Det kan vara försent nu, men hellre att jag får det jag vill än att jag tar mig igenom tre år på något som är helt åt skogen! (haha, kul va? Skogen, EKO :))
Nej jag får tänka över det där riktigt, för om jag skulle ändra mig? då har jag iaf, studieförberedande grejs, via EKO

(Kidnappade bilden av Lona)PussKram Godnatt Karolin

Kommentarer
Postat av: Abra

Jobbigt val.. Men om du känner att du kommer jobba inom media så är det väl ändå bäst att gå MP? :) Dock kommer EKO bli grymt! Haha

2010-08-03 @ 16:22:19
URL: http://abrakadabrra.blogg.se/
Postat av: kb

Jo det kommer det bli nu när jag blir kvar :)

2010-08-04 @ 19:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0